Yurt dışından Monster nereden alınır?

Sweashy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: A520M Pro
PSU:EVEREST Dusk Peak 600W
CPU: Ryzen 5 5500
GPU: RTX 4060 8 GB
RAM: 16 GB 3200 MHz
DEPOLAMA:512 GB M.2 SSD
MONİTÖR:Gamebooster 2717FF 165 Hz Benq 60 Hz
Selamlar,
Arkadaşımla koleksiyon yapmaya ve farklı tatlar denemeye karar verdik ama Türkiye'de çok az aroma var. İnternetten araştırdık ama bir sonuca varamadık. Daha önce alan veya bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

(Başka bir şeyle karışmasın enerji içeceği olan:D)

Selamlar,
Arkadaşımla koleksiyon yapmaya ve farklı tatlar denemeye karar verdik ama Türkiye'de çok az aroma var. İnternetten araştırdık ama bir sonuca varamadık. Daha önce alan veya bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

(Başka bir şeyle karışmasın enerji içeceği olan:D)

Geç cevap olacak biraz ama kusura bakma. Ayna işle biz arkadaşımla birlikte de uğraşıyoruz senin dediğin gibi. En yakın yurt dışı yerleri Yunanistan veya Bulgaristan da var ama oraya gitmek gelmek vize cart curt zahmetli biraz. Ve sınıra yakın yerlerde de pek olmuyor sanırım ben bulamadım çünkü genelde aynıları var. İnternette, Instagram'da bazı şarküteri vb. Yerlerde satanlar oluyor ama aşırı nadir çünkü Türkiye'de Monster bu kadar popüler değil :D
Keşke olsa ama neyse...
Instagram'da bir sayfa buldum ben de @snackpacktr diye bir sayfa Monster assault, bad Apple ve Rio punch aromalarını satıyorlar ama fiyatı da tuzlu tabii 350TL imiş yeni öğrendim ben de. Onun dışında başka hiçbir yerde bulamadım. Eğer sen bulabildiysen aynı şekilde öğrenmek isterim ben de :D

Geç cevap olacak biraz ama kusura bakma. Ayna işle biz arkadaşımla birlikte de uğraşıyoruz senin dediğin gibi. En yakın yurt dışı yerleri Yunanistan veya Bulgaristan da var ama oraya gitmek gelmek vize cart curt zahmetli biraz. Ve sınıra yakın yerlerde de pek olmuyor sanırım ben bulamadım çünkü genelde aynıları var. İnternette, Instagram'da bazı şarküteri vb. yerlerde satanlar oluyor ama aşırı nadir çünkü Türkiye'de Monster bu kadar popüler değil :D
Keşke olsa ama neyse...
Instagram'da bir sayfa buldum ben de @snackpacktr diye bir sayfa Monster assault, bad Apple ve Rio punch aromalarını satıyorlar ama fiyatı da tuzlu tabii 350TL imiş yeni öğrendim ben de. Onun dışında başka hiçbir yerde bulamadım. Eğer sen bulabildiysen aynı şekilde öğrenmek isterim ben de :D

Vallahi ben de araştırmaya devam ediyorum yeni bir yer bulursam haber ederim ama sanırım İstanbul'da ve İzmir'de yurt dışı ürünleri satan yerler var diye biliyorum. Ben İzmir'de yaşıyorum Alsancak'ta var diye duydum. Sayfa önerisi için de teşekkürler hocam iyi akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı