salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 791 Çözümler 3 26 Eylül 2021 #1 Merhaba. Yurt dışından mouse getirtmek istiyorum nasıl getirttirebilirim? Ship7 sitesinden nasıl getirttirebilirim?
Merhaba. Yurt dışından mouse getirtmek istiyorum nasıl getirttirebilirim? Ship7 sitesinden nasıl getirttirebilirim?
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #2 Yurtdışına yollayabiliyorlarmış hocam. Sipariş verebilirsiniz. International Shipping and Shopping Delivery from Turkey Shop From USA, UK & Turkey and ship to Turkey with Ship7. The Best International Shopping Service. Shop freely from favorite online stores. ship7.com
Yurtdışına yollayabiliyorlarmış hocam. Sipariş verebilirsiniz. International Shipping and Shopping Delivery from Turkey Shop From USA, UK & Turkey and ship to Turkey with Ship7. The Best International Shopping Service. Shop freely from favorite online stores. ship7.com
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 26 Eylül 2021 #3 Gaming and esportstore - MaxGaming.com güvenilir bir alışveriş sitesidir.
salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 791 Çözümler 3 26 Eylül 2021 #4 Quarit dedi: Gaming and esportstore - MaxGaming.com güvenilir bir alışveriş sitesidir. Genişletmek için tıkla... Bu websitelerinden sipariş vermek istiyorum fakat gümrük ve kargo süreci nasıl işliyor? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz?
Quarit dedi: Gaming and esportstore - MaxGaming.com güvenilir bir alışveriş sitesidir. Genişletmek için tıkla... Bu websitelerinden sipariş vermek istiyorum fakat gümrük ve kargo süreci nasıl işliyor? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz?
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Eylül 2021 #5 salih213 dedi: Bu websitelerinden sipariş vermek istiyorum fakat gümrük ve kargo süreci nasıl işliyor? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Siteden bir şey aldığın zaman sana toplam ücret çıkartıyor. Ayrıca gümrükte senden toplam ücretin +%20 para alıyor. Bir de PTT kargo ücreti.
salih213 dedi: Bu websitelerinden sipariş vermek istiyorum fakat gümrük ve kargo süreci nasıl işliyor? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Siteden bir şey aldığın zaman sana toplam ücret çıkartıyor. Ayrıca gümrükte senden toplam ücretin +%20 para alıyor. Bir de PTT kargo ücreti.
salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 791 Çözümler 3 31 Ekim 2021 #6 Ship7 benzeri Çin'den Türkiye'ye ürün getirilebilecek aracı siteler var mıdır?