miracakin Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Bir yakınım yurt dışına gidip gelecek, direksiyon seti almak istiyorum. Moza R5+TH8s vites toplam 540 euro tutuyor, gelirken nelere dikkat etmeli? Vergi alırlar mı, alınırsa ne kadar alınır? Şimdiden teşekkürler.
Bir yakınım yurt dışına gidip gelecek, direksiyon seti almak istiyorum. Moza R5+TH8s vites toplam 540 euro tutuyor, gelirken nelere dikkat etmeli? Vergi alırlar mı, alınırsa ne kadar alınır? Şimdiden teşekkürler.
Sanix_77 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Bende aynı şekilde getirmeyi planlıyorum yaptığım araştımalara göre. Ürün 450 euro üstü olduğu için ekstra 9-15 euro arası vergi alınıyor. Artı 0 Eksi
Bende aynı şekilde getirmeyi planlıyorum yaptığım araştımalara göre. Ürün 450 euro üstü olduğu için ekstra 9-15 euro arası vergi alınıyor.
KS KS miracakin Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 Sanix_77 dedi: Bende aynı şekilde getirmeyi planlıyorum yaptığım araştımalara göre. Ürün 450 euro üstü olduğu için ekstra 9-15 euro arası vergi alınıyor. Genişletmek için tıkla... Kalma gibi bir durum olmaz ama değil mi üstü neyse öderiz artık Artı 0 Eksi
Sanix_77 dedi: Bende aynı şekilde getirmeyi planlıyorum yaptığım araştımalara göre. Ürün 450 euro üstü olduğu için ekstra 9-15 euro arası vergi alınıyor. Genişletmek için tıkla... Kalma gibi bir durum olmaz ama değil mi üstü neyse öderiz artık
Sanix_77 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 miracakin dedi: Kalma gibi bir durum olmaz ama değil mi üstü neyse öderiz artık. Genişletmek için tıkla... Eğer kutularını atarsan ve kişisel kullanım için aldığını belirtirsen sıkıntı yaşamazsın ama kutulu olursa biraz sıkıntı çıkabilir. Artı 0 Eksi
miracakin dedi: Kalma gibi bir durum olmaz ama değil mi üstü neyse öderiz artık. Genişletmek için tıkla... Eğer kutularını atarsan ve kişisel kullanım için aldığını belirtirsen sıkıntı yaşamazsın ama kutulu olursa biraz sıkıntı çıkabilir.