Almanya'ya gideceğim yakın bir zamanda, Thrustmaster'ın direksiyon setini almak istiyorum. Modeli de T300RS GT. Bu ürünü kutulu bir şekilde, sıfır bir şekilde, ticari amaçlı değil, şahsi olarak 1 adet şeklinde getirebilir miyim? Ama ürün kapalı kutusunda olacak. Ürünün fiyatı da 320 Euro. Bu ürün için vergi çıkar mı veya gümrükte sorun yaşar mıyım?
Almanya'ya gideceğim yakın bir zamanda, Thrustmaster'ın direksiyon setini almak istiyorum. Modeli de T300RS GT. Bu ürünü kutulu bir şekilde, sıfır bir şekilde, ticari amaçlı değil, şahsi olarak 1 adet şeklinde getirebilir miyim? Ama ürün kapalı kutusunda olacak. Ürünün fiyatı da 320 Euro. Bu ürün için vergi çıkar mı veya gümrükte sorun yaşar mıyım?
Almanya'ya gideceğim yakın bir zamanda, Thrustmaster'ın direksiyon setini almak istiyorum. Modeli de T300RS GT. Bu ürünü kutulu bir şekilde, sıfır bir şekilde, ticari amaçlı değil, şahsi olarak 1 adet şeklinde getirebilir miyim? Ama ürün kapalı kutusunda olacak. Ürünün fiyatı da 320 euro. Bu ürün için vergi çıkar mı veya gümrükte sorun yaşar mıyım?