hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2022 #1 Bir arkadaşla anlaşma yaptık ve bana 20 dolar yollaması gerekiyor. Bende sadece Garanti hesabı var (Wise gibi aracılar ve Coin Wallet hesapları açamam). Sadece garanti hesabı ile para anında bana ulaşır mı? Ulaşamaz ise nasıl bir yol izlemeliyim?
Bir arkadaşla anlaşma yaptık ve bana 20 dolar yollaması gerekiyor. Bende sadece Garanti hesabı var (Wise gibi aracılar ve Coin Wallet hesapları açamam). Sadece garanti hesabı ile para anında bana ulaşır mı? Ulaşamaz ise nasıl bir yol izlemeliyim?
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #2 Kripto coin aracılığıyla gerçekleştirilebilir.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 23 Ekim 2022 #3 Türkiyeâden para gönderin | Western Union | yurt dıÅına para gönderme | para transferi | yurtdıÅına para gönderme Türkiyeâden dünyaya para gönderin. İnternet bankacılıÄınız, www.westernunion.com
Türkiyeâden para gönderin | Western Union | yurt dıÅına para gönderme | para transferi | yurtdıÅına para gönderme Türkiyeâden dünyaya para gönderin. İnternet bankacılıÄınız, www.westernunion.com
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2022 #4 ankara ronaldo dedi: Kripto coin aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Re Malaka dedi: Türkiyeâden para gönderin | Western Union | yurt dıÅına para gönderme | para transferi | yurtdıÅına para gönderme Türkiyeâden dünyaya para gönderin. İnternet bankacılıÄınız, www.westernunion.com Genişletmek için tıkla... hazernag dedi: (Wise gibi aracılar ve Coin Wallet hesapları açamam) Genişletmek için tıkla... .....
ankara ronaldo dedi: Kripto coin aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Re Malaka dedi: Türkiyeâden para gönderin | Western Union | yurt dıÅına para gönderme | para transferi | yurtdıÅına para gönderme Türkiyeâden dünyaya para gönderin. İnternet bankacılıÄınız, www.westernunion.com Genişletmek için tıkla... hazernag dedi: (Wise gibi aracılar ve Coin Wallet hesapları açamam) Genişletmek için tıkla... .....
Coramino Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 975 24 Ekim 2022 #5 Garanti bankası ile eline sorunsuz ulaşır ama banka, gelen para üzerinden komisyon keser.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2022 #6 Coramino dedi: Garanti bankası ile eline sorunsuz ulaşır ama banka, gelen para üzerinden komisyon keser. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kesinti yapıyor?
Coramino dedi: Garanti bankası ile eline sorunsuz ulaşır ama banka, gelen para üzerinden komisyon keser. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kesinti yapıyor?
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 24 Ekim 2022 #7 PayPal diye bir sey varmis tavsiye ederim. Tuh ya, yasakti dimi. Ulan be.
panzerkampfwagen00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 119 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #8 SWIFT diye bir ödeme yöntemi var. Garanti Bankasında da var bu sistem araştırmanı tavsiye ederim. Ama komisyonu çok diye biliyorum.
SWIFT diye bir ödeme yöntemi var. Garanti Bankasında da var bu sistem araştırmanı tavsiye ederim. Ama komisyonu çok diye biliyorum.
bugrastar Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 26 Ekim 2022 #9 Konu güncel ise western union var birçok bankayla anlaşması da mevcut para transferini western union üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Konu güncel ise western union var birçok bankayla anlaşması da mevcut para transferini western union üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2022 #10 bugrastar dedi: Konu güncel ise western union var birçok bankayla anlaşması da mevcut para transferini western union üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Annem karşı böyle şeylere.
bugrastar dedi: Konu güncel ise western union var birçok bankayla anlaşması da mevcut para transferini western union üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Annem karşı böyle şeylere.