Yurt dışından Nintendo Switch alınır mı?

Emin Faruk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD
Merhaba. Taşınabilir oyun konsollarına ilgim var ve eskiden beri hayalimdir. Switch oyunlarından da oynamak istediklerim var. Yurt dışında Lite versiyon 200, Switch V2 268, OLED versiyon 320 Euro'ya satılıyor. Sizce alınır mı? Alırsam hangisini almalıyım? Drift sorunu yaşar mıyım hangi modellerde daha çok oluyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Lite modeli oğlumda var, tavsiye ederim ve siz Türkiye şartlarına göre ucuza alacaksınız. Düz modelini denemiştim ama pek beğenmedim OLED modeli varken. Lite veya OLED tavsiye ederim.
Ben pek teknik detaylardan anlamam ama oğlum @Mirza Kaplan size bu konuda yardım edebilir.
“Sanırım sitede bir sorun var çünkü mesaj düzenleyince etiketlenen kişinin adını da düzeltiyor”

Vay be babamın beni etiketleyceği günleri de mi görecektim.

Tüm switch modelleri aynı performansa sahiptir lakin OLED en iyi ekrana sahipken Lite en iyi ergonomiye sahiptir.

Sizin açınızdan ve bu fiyatlara bakarak ben Lite veya OLED modelini almanızı tavsiye ederim bütçenize göre. OLED alırsanız depolama masrafından da bir nebze de olsa kurtulursunuz. Bu sorunun cevabı sizin konsolu nasıl kullanacağınıza bağlı açıkçası.

Baba bu saatte forumda ne işin var bu arada?

Yurtdışındaysanız öncelik olarak PS5, Series X veya Steam Deck almanız daha mantıklı.
Ben drift sorunu yaşadım. Switch önermiyorum, 6 yılı devirmiş bir konsol.
Yenisi her an duyurulabilir. Fiyatı daha da düşer Switch'in.

Switch neredeyse bitik bir cihaz eski oyunları iyi oynatır ama Steam Deck getirtmeyi deneyebilirsiniz. Drift sorunu bütün modellerde bulunmakta.

Steam Deck bütçemi aşıyor hocam.

Burada da 5.000 TL'ye satılıyor Switch Lite.

Evet biliyorum.

Benim bütçem normal Switch v2'ye yetiyor OLED için bir tık zorlamam gerekiyor. Lite modelini TV'ye bağlanmadığı için pek düşünmedim normal Switch almayı düşünüyordum. OLED versiyondaki fiyat farkına değer mi? 1000 TL gibi bir fark var.

Taşınabilir bir konsol almak istiyorum ama Steam Deck bütçemi aşıyor o yüzden Switch'e yöneldim.

Taşınabilir bir konsol almak istiyorum ama Steam Deck bütçemi aşıyor o yüzden Switch'e yöneldim.

Hocam nasıl bütçenizi aşıyor? 64 GB eMMC olan Switch ile aynı fiyatta diye biliyorum. 100 dolar daha pahalıymış. Ufak tefek biriktirebilirseniz kesinlikle Deck öneriyorum, dediğim gibi Switch ölü bir cihaz ve hiç iyi bir yatırım değil.

Hocam nasıl bütçenizi aşıyor? 64 GB eMMC olan Switch ile aynı fiyatta diye biliyorum. 100 dolar daha pahalıymış.

Hocam Switch 5700'e geliyor Steam Deck 7700.

Hocam Switch 5700'e geliyor Steam Deck 7700.

Hocam düzelttim sonradan. Ben ikisi de aynı fiyata denk geliyor sanıyordum.

Switch alırsanız bir ton oyun parası vereceğinizi de unutmayın hocam. En azından Steam üzerinden çoğu oyunu hala yerel fiyatındayken edinip daha iyi grafiklerle oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…