Berkay Aydın
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben Note 3 N9000Q telefonumun ekranını düşürüp kırdım. Görüntü kesinlikle gelmiyor ve dokunmatik çalışmıyor.
Gümrükte fiyat dışında, telefon parçası olduğu için problem yaşar mıyım?
Ücret limiti güncel olarak ne kadar? Satıcı ile anlaşıp ne kadar yazdırmalıyım?
Ekran sanırım dokunmatik kısım ve dış taraf olarak ikiye ayrılıyor. Bu konuya hakim değilim, tam olarak doğru sipariş verdiğimden nasıl emin olabilirim?
Complete LCD Touch Screen Digitizer Frame For Samsung Galaxy Note3 N900A N900T | eBay
Bu linkteki ekran uygun mudur?
Son olarak ucuz ve güvenilir nereyi önerirsiniz? Türkiye içinde 500 Tl civarı istiyorlar. Hafiften anakart yamulduğu için şu an ekranı taksam bile telefonu o fiyata satamam. Geçici olarak 200-250 Tl civarına yaptırıp yenisini alınca anneanneme vermek istiyorum telefonumu.
Şimdiden teşekkürler.
Gümrükte fiyat dışında, telefon parçası olduğu için problem yaşar mıyım?
Ücret limiti güncel olarak ne kadar? Satıcı ile anlaşıp ne kadar yazdırmalıyım?
Ekran sanırım dokunmatik kısım ve dış taraf olarak ikiye ayrılıyor. Bu konuya hakim değilim, tam olarak doğru sipariş verdiğimden nasıl emin olabilirim?
Complete LCD Touch Screen Digitizer Frame For Samsung Galaxy Note3 N900A N900T | eBay
Bu linkteki ekran uygun mudur?
Son olarak ucuz ve güvenilir nereyi önerirsiniz? Türkiye içinde 500 Tl civarı istiyorlar. Hafiften anakart yamulduğu için şu an ekranı taksam bile telefonu o fiyata satamam. Geçici olarak 200-250 Tl civarına yaptırıp yenisini alınca anneanneme vermek istiyorum telefonumu.
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: