Merhaba arkadaşlar malum One Plus Two gelmediği için yurtdışınfan almaya karar verdim ve şöyle birşey yapmaya karar verdim. Almanyada akrabamız olduğu için akrabam oradan One Plus Two'yu aldıktan sonra bana imei numarasını bana gönderecek bende imei'i kaydediceğim. Gümrükte ürünün imeisi kontrol edildiğinde yurda kayıtlı çıkacak böylece ürünüm gümrüğe takılmayacak. Ayriyetten kargonun üstüne "servis tarafından tamir edildi" yazdığımız taktirde gümrükte herhangi bir takılma veya sorun olacağını düşünmüyorum. Sizin bu konuda görüşleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...
One Plus One kullanan bir arkadaşım vardı. İstersen görüştürebilirim. Oda yurtdışından aldı. Türkiye şebekesine uygun olmadığı için çok sıkıntı çekti. Sadece 3G ve 4G çalışıyordu. 3G nin altını görmüyordu doğal olarak 3G çekmiyorsa şebeke yok diyordu. Tabi bunlar One Plus One için. Kasa kalitesi güzeldi kamerasınıda ben beğeniyordum. One Plus Two nasıldır tam olarak bilemiyorum ama sorunları yaşamanız muhtemel.
One Plus One kullanan bir arkadaşım vardı. İstersen görüştürebilirim. Oda yurtdışından aldı. Türkiye şebekesine uygun olmadığı için çok sıkıntı çekti. Sadece 3G ve 4G çalışıyordu. 3G nin altını görmüyordu doğal olarak 3G çekmiyorsa şebeke yok diyordu. Tabi bunlar One Plus One için. Kasa kalitesi güzeldi kamerasınıda ben beğeniyordum. One Plus Two nasıldır tam olarak bilemiyorum ama sorunları yaşamanız muhtemel.
O sıkıntı china ve eu versiyonu olmasından kaynaklanıyor china versiyonunda öyle oluyor diye biliyorum. Arkadaşınız nasıl almış sorarsanız çok çok çok mutlu olurum. Teşekkürler