Yurt dışından para gelecek

Sahte çıktı diyelim paralar. Tuttur tutanakta bakalım o zaman neler oluyor. Yaptığınız iş legal değil bir de üstüne legal iş yapmaya çalışıyorsunuz.

Yani bu bankadan para çaldıktan sonra paraların sahte çıktığında banka gidip, "çaldığımız bu paralar sahte" demek ile aynı şey.

Sonuç;


Bırakın 200 bin doları, 100 doları bile bu şekilde teslim almayı düşünmem. Ya elden alırım ya da havale.
 
Legal yasal demek ama hocam
Pardon legal değil demişsiniz görmedim. Vergisi vs. Verilmiş gümrükte geçmiş neyi yasal değil ki?
 
Ben de aynısını yazmışım Kusura bakmayın yanlış okumuştum mesajı düzenledim sonradan.

Söyle anlatayım ailem Özbekistan'da iş yapıyordu, arada oraya gidiyorlardı. Fabrika vardı orada ayrıca. Orası satıldı. Oradan buraya parayı göndermek için 700.000 doların %30'unu devlet kesti. Yani parayı dışarı çıkartırsam keserim diyor. Tabii bu kargo ile gelmedi. Banka aracılığı ile gönderildi.
Ayrıca Özbekistan'da ülkeye ne kadar para ile girdiyseniz o kadar para ile çıkarsınız. Diyelim ki 5000 Dolar ile giriş yaptınız. 5001 dolar ile çıkamazsınız. CMYLMZ'ın dediği gibi "nereye gidiyorsun gel l.n buraya" derler adama.

Ama para kargolanıyor ise %99 ihtimal ile kaçak yol ile çıkartılmaya çalışılıyordur. Yani böyle bir mantık yok. Parayı kargolayayım paradan bir kesinti yapılmadan bana gelsin. Yok öyle bir şey.
Adam gümrükte hallediyormuş ya da halletmiş. Hikaye. Gönderilen ülkeye bağlı olarak o para kesintiye uğrar. Havale yapıldığında. Bu şekilde kaçak yol ile giriyor ise yakalandığında o paraya el konur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birazcık saçma açıkçası. Ama aydınlattığınız için sağolun. Bence de valizler para yollamak saçma ama.
 
Onumuzdeki gunlerde "Tanidigim Tarafindan Nasil Dolandirildim?" Baslikli konu acilacak gibime geliyor. Hadi hayirlisi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…