Yurt dışından para nasıl aktarılır?

Merdo55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ticombo uygulamasından bilet sattım. Parayı almak için bilgilerimi giriyordum, yönlendirme numarasi istedi. Araştırmama göre ABD bankalarında oluyormuş. Ben şimdi bu parayı nasıl alacağım? ABD banka hesabı açmak da kolay iş değil. Bir uygulama falan yok mu? Papara falan olur mu? Yurt dışından satış yapan bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. Herkese bol şans.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışından birlikte çalıştığımız bir arkadaş var birbirimize bizzat böyle gönderiyoruz parayı.

Son düzenleme:
Cevap icin teşekkürler. Fakat bileti satin alan kisi parayi ticombo sitesine ödedi. Simdi ticombo benden banka hesabi istiyor. Ödemeyi aktarmak icin ve istedigi yonlendirme numarasi diye bir şey var.Tr bankalarinda olmuyor galiba boyle bir şey. Para icerde kaldi. Nasil cekebilirim. Biri yardim etsin Allah askina.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-21-12-45-23-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-07-21-12-45-23-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 28
Cevap icin teşekkürler. Fakat bileti satin alan kisi parayi ticombo sitesine ödedi. Simdi ticombo benden banka hesabi istiyor. Ödemeyi aktarmak icin ve istedigi yonlendirme numarasi diye bir şey var.Tr bankalarinda olmuyor galiba boyle bir şey. Para icerde kaldi. Nasil cekebilirim. Biri yardim etsin Allah askina.

Selam biraz hortlatmak gibi oldu ama kullandığınız bankanın Swift kodunu gireceksiniz, örneğin internete Akbank Swift kodu yazarak bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı