ilhan sefer Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #1 Hafta sonu gidiyorum, çantama koyup getirsem sıkıntı olur mu? MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G, Grafische kaart DVI, HDMI, 3x DisplayPort, SLI 2 ay kalacağım orada, tanıdık var. 1 ay falan çalışacağım öyle alacağım kartı. Türkiye'de bu kart 2500TL, neden orada o kadar ucuz?
Hafta sonu gidiyorum, çantama koyup getirsem sıkıntı olur mu? MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G, Grafische kaart DVI, HDMI, 3x DisplayPort, SLI 2 ay kalacağım orada, tanıdık var. 1 ay falan çalışacağım öyle alacağım kartı. Türkiye'de bu kart 2500TL, neden orada o kadar ucuz?
overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 7 Şubat 2017 #2 ilhan sefer dedi: Hafta sonu gidiyorum, çantama koyup getirsem sıkıntı olur mu? MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G, Grafische kaart DVI, HDMI, 3x DisplayPort, SLI 2 ay kalacağım orada, tanıdık var. 1 ay falan çalışacağım öyle alacağım kartı. Türkiye'de bu kart 2500TL, neden orada o kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Hocam direk amazon.de üzerinden alın orda 450€ üstelik ekstra vergi almıyor. Ben amazon.de üzerinden Gigabyte GTX 1050 ti modelini 640tl ye almıştım € aynı kurdayken.
ilhan sefer dedi: Hafta sonu gidiyorum, çantama koyup getirsem sıkıntı olur mu? MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G, Grafische kaart DVI, HDMI, 3x DisplayPort, SLI 2 ay kalacağım orada, tanıdık var. 1 ay falan çalışacağım öyle alacağım kartı. Türkiye'de bu kart 2500TL, neden orada o kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Hocam direk amazon.de üzerinden alın orda 450€ üstelik ekstra vergi almıyor. Ben amazon.de üzerinden Gigabyte GTX 1050 ti modelini 640tl ye almıştım € aynı kurdayken.
Hyuga Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #3 Ürünü getirebilirsin de tek sıkıntı yurtiçinde garantisi olmuyor bu ürünlerin.
sametcanaydogdu Hectopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 584 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #4 Evga alırsanız iyi olur. Uluslararası garantisi var. Çantanıza koyup getirirseniz birşey olmaz.