R Ramcalis Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 92 26 Nisan 2020 #1 Amazon Aliexpress vb yerlerden sistem toplanır mı, toplanırsa fiyat farkı olur mu?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.538 Makaleler 3 Çözümler 129 26 Nisan 2020 #2 Hemen hemen, aynı fiyata geliyor vergi, ıvır zıvır vs. Ülkemizdeki sitelerden toplayabilirsiniz. Bütçeniz nedir? Monitör dahil mi? Bunun için ayrı bir konu açın.
Hemen hemen, aynı fiyata geliyor vergi, ıvır zıvır vs. Ülkemizdeki sitelerden toplayabilirsiniz. Bütçeniz nedir? Monitör dahil mi? Bunun için ayrı bir konu açın.
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Nisan 2020 #4 Ramcalis dedi: Amazon Aliexpress vb yerlerden sistem toplanır mı, toplanırsa fiyat farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yaza kadar beklemenizi tavsiye ederim. Eğer malum virüs duraklama dönemine geçerse dolar 4.75'i görebileceği söyleniyor.
Ramcalis dedi: Amazon Aliexpress vb yerlerden sistem toplanır mı, toplanırsa fiyat farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yaza kadar beklemenizi tavsiye ederim. Eğer malum virüs duraklama dönemine geçerse dolar 4.75'i görebileceği söyleniyor.
E emresoyak Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 225 26 Nisan 2020 #5 Hydro2K dedi: Yaza kadar beklemenizi tavsiye ederim. Eğer malum virüs duraklama dönemine geçerse dolar 4.75'i görebileceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... hayal satmanın alemi yok. Dolar max düşecegi 6.70 civarı olur.
Hydro2K dedi: Yaza kadar beklemenizi tavsiye ederim. Eğer malum virüs duraklama dönemine geçerse dolar 4.75'i görebileceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... hayal satmanın alemi yok. Dolar max düşecegi 6.70 civarı olur.
Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Nisan 2020 #6 emresoyak dedi: hayal satmanın alemi yok. Dolar max düşecegi 6.70 civarı olur. Genişletmek için tıkla... Dostum doğru diyorsun, ama 6.70'e kadar ineceğini zannetmiyorum, en az bile 5.90 seviyesi kademeli olarak tekrar görünür.
emresoyak dedi: hayal satmanın alemi yok. Dolar max düşecegi 6.70 civarı olur. Genişletmek için tıkla... Dostum doğru diyorsun, ama 6.70'e kadar ineceğini zannetmiyorum, en az bile 5.90 seviyesi kademeli olarak tekrar görünür.
E emresoyak Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 225 26 Nisan 2020 #7 Hydro2K dedi: Dostum doğru diyorsun, ama 6.70'e kadar ineceğini zannetmiyorum, en az bile 5.90 seviyesi kademeli olarak tekrar görünür. Genişletmek için tıkla... çok zor, bekleyip görelim
Hydro2K dedi: Dostum doğru diyorsun, ama 6.70'e kadar ineceğini zannetmiyorum, en az bile 5.90 seviyesi kademeli olarak tekrar görünür. Genişletmek için tıkla... çok zor, bekleyip görelim