Yurt dışından pixel 9 Pro XL almak mümkün mü?

Instagram'daki reklamlara güvenerek telefon alınmaz. Instagram reklamlarının büyük çoğunluğu dolandırıcı.

Hocam peki sizin önerdiğiniz/önerebileceğiniz bir telefon var mı?
Bir de takip edilmesi gerek bu "kaynak" neresi?

IMEI repair 120 dolara yapanı gördüm araştırırsan bulabilirsin onun dışında IMEI atabilen Xiaomi telefonlara vb. yönelebilirsin 3 simli diye alma ama yeni yasada palayabilirsin alacaksan IMEI atılabilir at atacağın IMEI de senin üstüne alınmış bir telefon ya da sende olan bir telefon olsun başkasına attırma bir de atılacak IMEI 4.5G destekleyen bir telefon olsun diyorlar öbür türlü sıkıntı çıkıyormuş

Yurt dışında herhangi bir telefoncu bu işlemi yaparmı sizce? Veya yaparsa telefonum güncelleme almaya devam edecek mi?

Yurt dışında herhangi bir telefoncu bu işlemi yaparmı sizce? Veya yaparsa telefonum güncelleme almaya devam edecek mi?
telefonun güncelleme almaya devam eder yurtdışına gerek yok burdada yapıyolar bağzıları pcye uzaktan bağlanıp yapıyor bu imei repaire benzemez daha iyi bir yol diye bliyorum güncelleme falan herşey alır düz telefon gibi çalışır ama attığın imei sende olan bir telefon olsun sıkıntı çekebilirsin ilerde

ama dikkatli olman gereken cihazın sürümü sürümü desteklemesi lazım

Pixel cihazlara İMEİ atılıyor yani bootloader kilidi açılmadan, doğru mu anladım?

Pixel cihazlara İMEİ atılıyor yani bootloader kilidi açılmadan, doğru mu anladım?
pixelin yeni teleonlarında imei hakkında birşey bulamadım zaten sana önerim pixel almaman tr piyasasında olmayan bir telefon ekranını kırsan mesela yaptırtamassın parça getirmeleri lazım ve zaten googleın ekosistemi çok kötü bence gerek saati olsun vb. one ui alıp custom launcherlar kullanabilirsin pixel launcher gibi yapabilen launcherlar var gayet stabil çalışıyor şimdi baktım s24 imei atılıyor sana önerim s24 alman ama almadan önce server kayıt yaptırcağına sürüm numarasını sor benim bildiğim desteklemesi lazım ona göre kutuda yazan seri numarasından aşşa yukarı bir tahmin yapabilirsin sürümü hakkında

onun dışında iphone almayı düşündümü bilmiyorum yada farklı bir telefonu taşınabilir küçük ekranlı modemlerle çalıştırabilirsin powerbankten küçükler yapman gereken telefon bayinden çift hat çıkartıp birini modeme birini telefona takman sonra telefondan modeme bağlanman ondan sonra telefondaki wifi ile arama özelliği ile turkcell wifi gibi bir yazı çıkar ve telefonu normal bir şekilde kullanabilirsin arama vb. ama yanında küçük bir cihaz taşıman gerekir 4 ay kadar bu 4 ay kışa geliyor ztn sıkıntı olmayabilir ama yeni gelecek yasayı hiç bilmiyoruz onun için server kayıt al kafan rahat olsun

Son düzenleme:
Hocam Vodafone ile Google anlaşma yapmışlar Pixel cihazlar kesin gelecekmiş Türkiye'ye. Samsunglar gerçekten inanılmaz telefonlar özelikle S Serisi, fakat pek niyetim yok Samsung almaya. One UI'ı ben beğenemiyorum bir türlü. Apple cihaz asla almam zaten. Hem bataryası, hem kamerası, hem arayüzü hemde 7 yıl güncelleme desteği dolayisiyla Pixel'e geçmek istiyorum, fakat olmazsa S24 alacağım dediğiniz gibi.

Konuyu hortlatıyorum ama hangi cihazı aldınız?

vodafone-google anlaşması ve pixellerin türkiyeye girişi hakkında bir gelişme/haber var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…