Yurt dışından pixel 9 Pro XL almak mümkün mü?

vodafone-google anlaşması ve pixellerin türkiyeye girişi hakkında bir gelişme/haber var mı acaba?
Pixel'lerin yazılımında Türk operatörler eklenmiş onun dışında pek bir şey yok maalesef.

Pixel 9 serisinde Server Kayıt imkanı var ücreti de 50$ civarı.

Frekanslar uyuştuğu sürece ne demek. Demek istediğinizi anlamadım. Cahilliğime verin.
Hocam bu 4G/5G gibi bağlantılar belirli frekans bantları üstünde çalışıyor. Bu frekans bantları n1/n2/n3 vs. uzayıp gidiyor. Mesela Vodafone 5G için n1 bandı üstünden hizmet veriyor (hangi bantta hizmet veriyor bilmiyorum varsayım sadece) telefonununuzun da bu bandı desteklemesi lazım. Aksi takdirde o operatörü kullanamazsınız. Ama artık telefonlar çok geniş bir frekans bandı içerdiği için pek de sıkıntı yapmaya gerek yok.

Ya şimdi bu soruyu neden sordum dersen, yarın satın alacağım telefon ama sanırsam TR'de operatörlerin eSimleri desteklemiyormuş. Bazı yerlerde gördüm. (çok da güncel değil) Bunun için sordum.
Sende şimdi 15 Mart'ta attığın gönderiyi şimdi gördüm.

Pixel'lerin yazılımında Türk operatörler eklenmiş onun dışında pek bir şey yok maalesef.

Dedim acaba artık çalışıyor mu diye.

Turkcell eSim destekliyor hocam

Ama bu telefonu aldığınızda en mantıklısı Server kayıt veya root ile IMEI'yi değiştirmeniz olacaktır.

9 serisinde E sim kullanan görmedim. Diğer modellerde de bazılarında bazı Operatörlerinki çalışıyor. Türkiye'ye gelmeden bu konu çözülmeyecek gibi.

Turkcell eSim destekliyor hocam
Eki Görüntüle 2461351
Ama bu telefonu aldığınızda en mantıklısı Server kayıt veya root ile IMEI'yi değiştirmeniz olacaktır.
hocam sorum türk operatörlerinin esimi olup olmaması değil.
pixel 9 pro xl esim özelliği türkiyedeki operatörlerle calisiyor mu? sorum bu.

9 serisinde E sim kullanan görmedim. Diğer modellerde de bazılarında bazı Operatörlerinki çalışıyor. Türkiye'ye gelmeden bu konu çözülmeyecek gibi.
yarın veya cumartesi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…