Tcoat Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 149 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #11 Rick2078 dedi: Arkadaşım sırbistan'dan dijital versiyon+kol aldı. 4500TL tuttu. Genişletmek için tıkla... Gümrükte sıkıntı yaşadı mı peki?
Rick2078 dedi: Arkadaşım sırbistan'dan dijital versiyon+kol aldı. 4500TL tuttu. Genişletmek için tıkla... Gümrükte sıkıntı yaşadı mı peki?
Rick2078 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #12 Tcoat dedi: Gümrükte sıkıntı yaşadı mı peki? Genişletmek için tıkla... Daha getirmedi şu an orada. Stok kalmadağı için ben alamadım ama önümüzdeki ay İngiltere'den alacağım. 4800'e gelecek benimki.
Tcoat dedi: Gümrükte sıkıntı yaşadı mı peki? Genişletmek için tıkla... Daha getirmedi şu an orada. Stok kalmadağı için ben alamadım ama önümüzdeki ay İngiltere'den alacağım. 4800'e gelecek benimki.
Tcoat Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 149 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #13 Rick2078 dedi: Daha getirmedi şu an orada. Stok kalmadağı için ben alamadım ama önümüzdeki ay İngiltere'den alacağım. 4800'e gelecek benimki. Genişletmek için tıkla... Umarım sorun yaşamazsınız bayağı gümrükte uğraştırıyorlarmış diye duymuştum.
Rick2078 dedi: Daha getirmedi şu an orada. Stok kalmadağı için ben alamadım ama önümüzdeki ay İngiltere'den alacağım. 4800'e gelecek benimki. Genişletmek için tıkla... Umarım sorun yaşamazsınız bayağı gümrükte uğraştırıyorlarmış diye duymuştum.
Rick2078 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #14 Tcoat dedi: Umarım sorun yaşamazsınız bayağı gümrükte uğraştırıyorlarmış diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kutusuz sokucak yoksa problem çıkıyor. İnşallah sorunsuz getirir yoksa bayağı fazla gümrük vergisi var.
Tcoat dedi: Umarım sorun yaşamazsınız bayağı gümrükte uğraştırıyorlarmış diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kutusuz sokucak yoksa problem çıkıyor. İnşallah sorunsuz getirir yoksa bayağı fazla gümrük vergisi var.
Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #15 246941 dedi: Bulgaristan'a gidin bir günlüğüne otelde kalın bir gün sonra geri dönün PS5'de alın gitmişken daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir imkanım yok. VENOM? 月神 dedi: Eğer size kargoyla göndercekse manava gidip bir salatalığa 6500TL verseniz en azından esnaf kazanır dolandırıcıya gitmez. Muhtemelen salatalık veya patlıcan çıkar. Genişletmek için tıkla... Saltopat dedi: Parayı verdiğiniz an engellenme ihtimaliniz yüksek. Önermem. Hem 6500 verebiliyorsanız 2000 daha verirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten parayı ilk gönderen varsa yaşamamalı diye düşünüyorum sanırım öyle yapacağım Türkiye'den satın alacağım teşekkürler herkese.
246941 dedi: Bulgaristan'a gidin bir günlüğüne otelde kalın bir gün sonra geri dönün PS5'de alın gitmişken daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir imkanım yok. VENOM? 月神 dedi: Eğer size kargoyla göndercekse manava gidip bir salatalığa 6500TL verseniz en azından esnaf kazanır dolandırıcıya gitmez. Muhtemelen salatalık veya patlıcan çıkar. Genişletmek için tıkla... Saltopat dedi: Parayı verdiğiniz an engellenme ihtimaliniz yüksek. Önermem. Hem 6500 verebiliyorsanız 2000 daha verirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten parayı ilk gönderen varsa yaşamamalı diye düşünüyorum sanırım öyle yapacağım Türkiye'den satın alacağım teşekkürler herkese.