Yurt dışından PS5 alınır mı?

H7raeth

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller. Akrabalarım İtalya'ya gidiyor ve yakın zamanda PS5 alma planım vardı orada 480 euro civarında satılıyor ve 11.000 TL civarı oluyor. Burada 2.el en düşük 14.000, acaba yurt disindan getirebiliyorlar mi PlayStation 5'i?

Son düzenleyen: Moderatör:
MediaMarkt'tan alınması mümkünse Türkiye'de de 1 yıl geçerli garantisi var.
Kesinlikle doğrudur, bu konuyu @çokdüşünenbiri hocam ile forumda açıklığa kavuşturmuştuk. Dikkat etmeniz gereken tek bir husus var o da ürünü direkt olarak salt Avrupa’da bulunan MediaMarkt mağazasından almanız gerekmekte. Saturn/MediaMarkt gibi iki kuruluş bir arada olan bir mağazadan değil.

Benim cihazım Mediamarkt/Saturn mağazından alındı. Faturasında da bu şekilde yazıyor. Özellikle sordum garantide bir sorun olur mu diye. Hayır ortaklığı olduğu için faturada öyle yazması normal dediler. Garantisi yine Türkiye'deki MediaMarkt mağazasında da geçerli dediler.

Hocam bu cevabı size MediaMarkt müşteri hizmetleri mi verdi? Yoksa aldığınız mağaza mı söyledi? Ben müşteri hizmetleriyle görüştüğümde bana “direkt olarak MediaMarkt mağazası olması gerekiyor” demişlerdi diye hatırlıyorum. (şu an yanılıyor da olabilirim, eğer öyleyse özür dilerim) fakat Avrupa'da bulunan bir MediaMarkt mağazasından alınan cihazların garantisinin 1 yıl Türkiye'de de geçerli olduğu konusunda kesinlikle hemfikiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…