Yurt dışından PS5 alınır mı?

Evet MediaMarkt müşteri hizmetleri söyledi. Faturada MediaMarktSaturn yazıyor hatta Saturn logosu var dedim. Firmayla zaten ortaklığı olduklarını ve garantisinin geçerli olduğunu söylediler.

Evet MediaMarkt müşteri hizmetleri söyledi. Faturada mediamarktsaturn yazıyor hatta saturn logosu var dedim. Firmayla zaten ortaklığı olduklarını ve garantisinin geçerli olduğunu söylediler.

Yanılmıyormuşum hocam. @çokdüşünenbiri hocam da görüşmüştü MediaMarkt müşteri hizmetleriyle ona da Saturn/MediaMarkt logolu faturalarda garanti konusunda problem olabileceği söylenmiş. (2 ay önce falan yine burada bir konuda konuşup çözüme bağlamıştım durumu) ya size ya da bize verilen bilgide bir yanlışlık var. Tavsiyem müşteri hizmetlerine mail üzerinden fatura ve fişinizi de ekte paylaşıp öyle bir tekrar garanti durumunu sormanızdır. (ben öyle yapmıştım, Saturn/MediaMarkt durumunu müşter hizmetlerinden öğrendikten sonra onu işin içine katmadan sormuştum gerçi) böylelikle en azından aklınızda bir soru işareti oluştuysa onu gider miş oluruz.

Hocam hâla durum bu şekilde mi Almanya MediaMarkt'dan PS5 aldım garantisi Türkiye MediaMarkt'da geçerli mi?

Ben en son müşteri hizmetleri ile görüştüğümde garantisinin olduğunu söyledi. Direkt Sony ile iletişime geçiliyormuş yani Eurasia Garantili demek oluyor.

Son düzenleme:
Ben en son müşteri hizmetleri ile görüştüğümde garantisinin olduğunu söyledi. Direkt Sony ile iletişime geçiliyormuş yani Eurasia Garantili demek oluuyor.
Hocam içinden Sony euresia belgesi çıkmadı
Sadece üstüne farklı dillerde garanti yazan bir kitapçık çıktı Türkçe de var ve 1 yıl garantisi olduğu söyleniyor kitapçıkta isterseniz fotoğrafını internetten bulup atabilirim kutunun icinde belgeler

Fatura olması yeterli diye biliyorum. İçinden çıkan kağıdın bir önemi yok. Herkese farklı konuşmuşlar yine de arayıp bir sorun siz.

Fatura olması yeterli diye biliyorum. İçinden çıkan kağıdın bir önemi yok. Herkese farklı konuşmuşlar yine de arayıp bir sorun siz.
Hocam mediamarkt faturam mevcut
Şuan arayamiyorum yurtdışındayim dış hatlara kapalı telefon maalesef bilgi edinemiyorum

Euresia belgesi olmazsa garantinin geçerli olmayacağını söyleyen çok arkadaş var

Hocam hâla durum bu şekilde mi Almanya MediaMarkt'dan PS5 aldım garantisi Türkiye MediaMarkt'da geçerli mi?

Merhaba izninizle birkaç soru soracağım size. Konsolu getirdiniz mi acaba? Getirirken nasıl getirdiniz ve ne kadara aldınız? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba izninizle birkaç soru soracağım size. Konsolu getirdiniz mi acaba? Getirirken nasıl getirdiniz ve ne kadara aldınız? Şimdiden teşekkürler.
Hocam konsolu getirdim vergi iadesi ile 16.000 TL ye aldım iki kol diskli versiyonu ülkeye sokarken hiç aramadilar bile rahat geçtim arasalar bile sıkıntı olacağını sanmıyorum

Hocam konsolu getirdim vergi iadesi ile 16.000 TL'ye aldım iki kol diskli versiyonu ülkeye sokarken hiç aramadilar bile rahat geçtim arasalar bile sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim son bir şey soracağım kapalı kıtu halinde getirdiniz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…