Yurt dışından PS5 almak mantıklı mı?

kayakose

Hectopat
Daha fazla  
PS5 burada 16.000 TL civarı ve Almanya'dan filan alsam getirirken gümrükten geçerli ve Almanya'dan alınan PS5 burada çalışır mı? Bir de garantiye bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 burada 16.000 TL civarı ve Almanya'dan filan alsam getirirken gümrükten geçerli ve Almanya'dan alınan PS5 burada çalışır mı? Bir de garantiye bir şey olur mu?

Ben yurt dışından PS4 almıştım sorun olamıştı hatta babam beraber getirmişti.

Gürcistan'da daha ucuza satılıyor. Valizinizin kıyafetlerin arasına sıkıştırın farketmezler.

Hocam bavul içini gören makinelerinden geçmiyor mu? Onlar elektronik ürünleri algılıyor diye biliyorum.

Hocam ben gittiğimde konsolu ayrı olarak çıkarmamı istemişlerdi çıkardım ve çantama geri koydum.

Almanya'dan alırsan daha karlı ancak gümrükten geçerken para vermen gerekiyor 2000 TL idi en son baktığımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…