maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.769 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #11 Ofbeeeee dedi: Almanya'dan alırsan daha karlı ancak gümrükten geçerken para vermen gerekiyor 2000 TL idi en son baktığımda. Genişletmek için tıkla... Eğer getirirken önceden aldığı kendi ürünü gibi gösterirse kendi ürününden vergi alamayacağına göre ücret de ödemez diye düşünüyorum.
Ofbeeeee dedi: Almanya'dan alırsan daha karlı ancak gümrükten geçerken para vermen gerekiyor 2000 TL idi en son baktığımda. Genişletmek için tıkla... Eğer getirirken önceden aldığı kendi ürünü gibi gösterirse kendi ürününden vergi alamayacağına göre ücret de ödemez diye düşünüyorum.
kayakose Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #12 teşekkür ederim herkese
1 12Abdullah97 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #13 kayakose dedi: PS5 burada 16.000 TL civarı ve Almanya'dan filan alsam getirirken gümrükten geçerli ve Almanya'dan alınan PS5 burada çalışır mı? Bir de garantiye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Garanti için yurt dışına aldığın yere götürmek lazım eğer ben sakar değilim düşük veya hasar vermem diyorsanız yurt dışından alın.
kayakose dedi: PS5 burada 16.000 TL civarı ve Almanya'dan filan alsam getirirken gümrükten geçerli ve Almanya'dan alınan PS5 burada çalışır mı? Bir de garantiye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Garanti için yurt dışına aldığın yere götürmek lazım eğer ben sakar değilim düşük veya hasar vermem diyorsanız yurt dışından alın.