lostpanzer Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Merhaba yurt dışından bir tanıdığım bana PS5 getirecek. Vergi ve gümrük işlemleri vesaire nasıl hallediliyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Merhaba yurt dışından bir tanıdığım bana PS5 getirecek. Vergi ve gümrük işlemleri vesaire nasıl hallediliyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
M mert_ks Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Intel Core i5 12400F, Ekran Kartı:INTEL Arc A750, Ana Kart:ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4, Ram:GSKILL 8GB Ripjaws V(x2), SSD:MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD, Monitör:Casper 27" Excalibur M.E27FHD-G FHD 1ms Curved 200Hz Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Ağustos 2025 #2 lostpanzer dedi: Merhaba yurt dışından bir tanıdığım bana PS5 getirecek. Vergi ve gümrük işlemleri vesaire nasıl hallediliyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dostum PS5'i getirdiler mi, arabayla mı uçakla mı? Herhangi bir vergi ödemesi söz konusu oldu mu gelirken bende istiyorum bunları cevaplarsan çok sevinirim.
lostpanzer dedi: Merhaba yurt dışından bir tanıdığım bana PS5 getirecek. Vergi ve gümrük işlemleri vesaire nasıl hallediliyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dostum PS5'i getirdiler mi, arabayla mı uçakla mı? Herhangi bir vergi ödemesi söz konusu oldu mu gelirken bende istiyorum bunları cevaplarsan çok sevinirim.