H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #31 Mirza Kaplan dedi: Evet. Kutusunun sağ alt bölümünde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dikkat edeceğim Ayrıca yurtdışından aldigim için Türkçe arayüz kullanmama gibi bir sorun olur mu
Mirza Kaplan dedi: Evet. Kutusunun sağ alt bölümünde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dikkat edeceğim Ayrıca yurtdışından aldigim için Türkçe arayüz kullanmama gibi bir sorun olur mu
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 6 Temmuz 2023 #32 H7raeth dedi: Tamamdır dikkat edeceğim. Ayrıca yurt dışından aldigim için Türkçe arayüz kullanmama gibi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz.
H7raeth dedi: Tamamdır dikkat edeceğim. Ayrıca yurt dışından aldigim için Türkçe arayüz kullanmama gibi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz.
EsDeatH2 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #33 H7raeth dedi: MediaMarkt sitesi işte. Ve ayrıca MediaMarkt satürn diye geçiyor sitesinde öyle yazıyor yani. Orada gideceğim herhangi bir MediaMarkt ile ne farkı var. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum Almanya'daki tanıdıklardan bir türlü aldıramadım ya ben parayı denkleştiremedim ya da onlar Türkiye'ye geç geliyorlar diye bu konuda bir şey diyemem araştırmanı öneririm.
H7raeth dedi: MediaMarkt sitesi işte. Ve ayrıca MediaMarkt satürn diye geçiyor sitesinde öyle yazıyor yani. Orada gideceğim herhangi bir MediaMarkt ile ne farkı var. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum Almanya'daki tanıdıklardan bir türlü aldıramadım ya ben parayı denkleştiremedim ya da onlar Türkiye'ye geç geliyorlar diye bu konuda bir şey diyemem araştırmanı öneririm.
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #34 Mirza Kaplan dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Almanya mediamarkt olduğu için garanti konusunda sıkıntı yaşar miyim
Mirza Kaplan dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Almanya mediamarkt olduğu için garanti konusunda sıkıntı yaşar miyim
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 6 Temmuz 2023 #35 H7raeth dedi: Almanya MediaMarkt olduğu için garanti konusunda sıkıntı yaşar miyim? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın. Eurasia kapsamında oluyorsun.
H7raeth dedi: Almanya MediaMarkt olduğu için garanti konusunda sıkıntı yaşar miyim? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın. Eurasia kapsamında oluyorsun.
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #36 Mirza Kaplan dedi: Yaşamazsın. Eurasia kapsamında oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani burdaki Mediamarkt ta da geçerli garantim oluyor anladığım kadarıyla
Mirza Kaplan dedi: Yaşamazsın. Eurasia kapsamında oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani burdaki Mediamarkt ta da geçerli garantim oluyor anladığım kadarıyla
EsDeatH2 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #37 H7raeth dedi: Yani buradaki MediaMarkt'ta da geçerli garantim oluyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor.
H7raeth dedi: Yani buradaki MediaMarkt'ta da geçerli garantim oluyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor.
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #38 Mirza Kaplan dedi: Vergi fiyatına dahil zaten. Alırken CFI-11 veya 12 serisi almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Baktım da CFI-1216A var
Mirza Kaplan dedi: Vergi fiyatına dahil zaten. Alırken CFI-11 veya 12 serisi almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Baktım da CFI-1216A var
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Temmuz 2023 #39 H7raeth dedi: Baktım da CFI-1216a var. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir model.
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #40 Mirza Kaplan dedi: Gayet güzel bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam 1016A larin ne sıkıntısı var
Mirza Kaplan dedi: Gayet güzel bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam 1016A larin ne sıkıntısı var