D deniz110 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Merhaba yurt dışından PS5 Pro almak istiyorum son gelen gümrük düzenlemelerinden sonra bir sorun oluşturur mu gümrükte?
Merhaba yurt dışından PS5 Pro almak istiyorum son gelen gümrük düzenlemelerinden sonra bir sorun oluşturur mu gümrükte?
R RoNiX53 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #2 sen yanında getireceksen tek bir tane getirirsen sorun olmaz kafan rahat olsun diyorsan kutusundan çıkartıp bavulunda getirebilirsin
sen yanında getireceksen tek bir tane getirirsen sorun olmaz kafan rahat olsun diyorsan kutusundan çıkartıp bavulunda getirebilirsin
DepresifTanrı Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 582 Çözümler 4 30 Aralık 2024 #3 Herhangi bir sorun olmaz. Valizinize katıp getirebilirsiniz.
Ahmetrocky90 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 DepresifTanrı dedi: Herhangi bir sorun olmaz. Valizinize katıp getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından bende almak istiyorum ama tanıdık yok deniz110 dedi: Merhaba yurt dışından PS5 Pro almak istiyorum son gelen gümrük düzenlemelerinden sonra bir sorun oluşturur mu gümrükte? Genişletmek için tıkla... Bende almak istiyorum ama işte keşke olsa tek mi gideceksiniz yoksa birisi mi size getirecek
DepresifTanrı dedi: Herhangi bir sorun olmaz. Valizinize katıp getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından bende almak istiyorum ama tanıdık yok deniz110 dedi: Merhaba yurt dışından PS5 Pro almak istiyorum son gelen gümrük düzenlemelerinden sonra bir sorun oluşturur mu gümrükte? Genişletmek için tıkla... Bende almak istiyorum ama işte keşke olsa tek mi gideceksiniz yoksa birisi mi size getirecek
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 750 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 Valize koymanıza gerek yok. Kolunuzun altına alıp gümrükten geçebilirsiniz.