Ghost2fast
Hectopat
v2 x geldi bro almayınKanka gelince bilgilendirirsen sevinirim ona göre bende alacağım.
v2 x geldi bro almayınKanka gelince bilgilendirirsen sevinirim ona göre bende alacağım.
V2 X geldi bro almayın![]()
Haydeee iade etv2 x geldi bro almayın![]()
alıcaklar kutuya dokunmadım bile nerdeyse x yazıyo kutuda gördüm dedim iade şansımı denedim belki bir umut ama adamlara sordum dedim bakın yanlış kulaklık göndermeyin diye puanıda nasıl 100/100 onu anlamadım bildiğin dolandırıcılarYeni mi geldi gerçekten
Ben İtopya'dan aldım 3 gün önce dün geldi.
Zaten kaldırmışlar ürünü N11 de görünmüyor umarım iade alırlar.
edicem ya direk iade talep ettim yarın göndericem kötü olan tek şey vaktim gittiHaydeee iade et
hocam satıcıya sorsanıza ben size sordum hangi model diye özellikle belirttim kablosuz model diye ne diyecek acabaalıcaklar kutuya dokunmadım bile nerdeyse x yazıyo kutuda gördüm dedim iade şansımı denedim belki bir umut ama adamlara sordum dedim bakın yanlış kulaklık göndermeyin diye puanıda nasıl 100/100 onu anlamadım bildiğin dolandırıcılar
edicem ya direk iade talep ettim yarın göndericem kötü olan tek şey vaktim gittihyper x alpha alıcam artık
cevap yok onu baştada söyledim kablolu modeli göndermeyin sıkıntı olmasın diye ürün hakkında şikayet yok dedilerhocam satıcıya sorsanıza ben size sordum hangi model diye özellikle belirttim kablosuz model diye ne diyecek acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.