Yurt dışından Redmi Note 12 Pro + alınır mı?

Resmi yolla kaydederseniz 20 bin TL civarında. Yasa dışı yollarla 50 liraya yapan yerler vardır. Güncelleme yapılınca yeniden kaydolması gerekiyor genelde.

Sensörü güzel ama MIUI çöp ediyor. S22 Ultra'yi aşan sensor mid-range'e iniyor. GCam vs. kullanırsanız daha sağlıklı olur.

Sensörü güzel ama MIUI çöp ediyor. S22 Ultra'yi aşan sensor mid-range'e iniyor. GCAM vs. kullanırsanız daha sağlıklı olur.

Almayı dusunuyorum bir ama bir Redmi Note 12 Pro 5G var bir de Note 12 Pro + 5G var kararsız kaldım biri 10 bin TL civarında digeri 8 bin 9 bin aralarındaki fark biri 108 MP kamera digeri 200 biri 67 W şarj digeri 120.

Arkadaşlar, Sahibinden'de yurt dışı Redmi Note 12 Pro + 10000-11000 TL civarında satılıyor. Sizce alınır mı? Benim için en önemli özellik kamera. Fazla oyun oynamıyorum.

S20 FE'ye bakın hocam yurt dışı telefon sıkıntılı oluyor bende yaşadım bu durumu.

Resmi yolla kaydederseniz 20 bin TL civarında. Yasa dışı yollarla 50 liraya yapan yerler vardır. Güncelleme yapılınca yeniden kaydolması gerekiyor genelde.

50 liraya Diyarbakır, Mardin'de bile yaptıramazsın. İnsanları kandırma ya da bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…