Yurt dışından ROG ALLY getirtmek

resul470

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ROG ally fiyatı ülkemizde uçuk olduğu için 700 sterline İngiltere'den akrabalarım aracılığı ile getirtmek istiyorum. Bu cihaz havaalanından ülkeye girerken açılmamış kutu şeklinde sorun çıkarır mı, gümrük buna bir engel koyar mı? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Hayır, hiçbir şey olmaz. Kimse tecrübe etmediği halde fikir beyan ediyor, yanlış bilgiler.

Ocak ayında Amerika'dan döndüm. Kapalı kutu PC parçaları ve çevre birimleri ile birlikte 2 adet kutulu laptop getirdim.

Havaalanında "Gümrüğe tabii olmayan eşyalar" kısmından çıkış yapın. Hiçbir şey için bir ücret ödemek zorunda değilsiniz. Değeri 1500 Euro olsun olmasın fark etmez. Benim getirdiğim eşyaların değeri çok daha fazlaydı. Getirdiğiniz şeyler yolcu beraberinde geldiğinden dolayı bir şey ödemiyorsunuz. Zaten kimse sizi zorla durdurup da üzerinizi veya bavulunuzu aramıyor.

Bir şey olmaz gibi

Merhaba arkadaşlar. ROG ally fiyatı ülkemizde uçuk olduğu için 700 sterline İngiltere'den akrabalarım aracılığı ile getirtmek istiyorum. Bu cihaz havaalanından ülkeye girerken açılmamış kutu şeklinde sorun çıkarır mı, gümrük buna bir engel koyar mı? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Cantalarina koyabilirler bence ama yazen vergisini odediyseniz. Eliyemezler.

Kutuda sorun olmaz. Telefonda kutu sorun oluyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı