Arkadaşlar ben başlıktaki iki konsoldan birini yurt dışından getirmek istiyorum. Amcam Almanya'dan getirir. İki sorum var: Yurt dışında daha mı ucuz? ROG Ally mi yoksa Steam Deck mi getirilir Almanya'dan?
Fikrinize saygı duyarım tabii ki ama, eğer ki taşınması kolay bir cihaz arıyorsanız en azından laptop satın alın. Laptopların batarya ömrü daha fazla hemde, duyduğum kadarıyla Rog ally'de, yüksek grafikli oyunlarda 1 saat kadar dayanabiliyormuş sadece. Yani hem küçük ekranda oynayıp, hemde kısa süreli bataryalı bir cihazda oyun oynamak ne kadar keyif verir bilemedim.
Media Markt Almanya sitesine girip fiyat bakabilirsiniz veya başka mağazanın online sitesi ile karşılaştırıp Euroyu TL eye çevirerek uygun olup olmadığını hesaplayın fiyat bulursam yazacağım
Fikrinize saygı duyarım tabii ki ama, eğer ki taşınması kolay bir cihaz arıyorsanız en azından laptop satın alın. Laptopların batarya ömrü daha fazla hem de, duyduğum kadarıyla ROG Ally'de, yüksek grafikli oyunlarda 1 saat kadar dayanabiliyormuş sadece. Yani hem küçük ekranda oynayıp, hem de kısa süreli bataryalı bir cihazda oyun oynamak ne kadar keyif verir bilemedim.
Küçük bir şey arıyorsanız 15 inç laptoplara bakabilirsiniz aslında ama siz bilirsiniz yine de. Rog ally'inin de özel bir çantası var, cebe girecek kadar boyu küçük değil.