Yurt dışından RTX 3060 Ti veya 2080 Ti getirme

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Yakın zamanda nasip olursa bilgisayar toplamak istiyorum fakat bir sorum olacak.

RTX 3060 Ti veya RTX 2080 Ti ekran kartlarından birtanesini seçip onu Bulgaristan'dan getirmeyi planlıyorum. Sizce bu ekran kartlarından bir tanesini Türkiye'den almak mı daha mantıklı, yoksa Bulgaristan'dan almak mı daha mantıklı olur?
Sizce RTX 3060 Ti mi yoksa RTX 2080 Ti ekran kartını tercih etmeliyim?

Çok az fark oluyor, çektiğin zahmete değmiyor ekran kartı konusunda.

Yakınımız orada çalıştığı için eğer ucuza geliyorsa oradan almayı tercih edelim mi diye düşünüyorduk ailecek eğer çok fazla fiyat farkı olmuyorsa buradan almak daha mantıklı olabilir.

Yakınımız orada çalıştığı için eğer ucuza geliyorsa oradan almayı tercih edelim mi diye düşünüyorduk ailecek eğer çok fazla fiyat farkı olmuyorsa buradan almak daha mantıklı olabilir.
Bulgaristan özelinde bir şey diyemeyeceğim ama Amerika'dan Newegg üzerinden sipariş geçince hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyor. Siz yine yakınınıza bir sordurun yerel fiyatları.

Bulgaristan özelinde bir şey diyemeyeceğim ama Amerika'dan Newegg üzerinden sipariş geçince hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyor. Siz yine yakınınıza bir sordurun yerel fiyatları.

Anladım teşekkürler. Bilgisayarı alıncaya kadar bunu iyi bir araştırmasını yapacağım. En fiyat performans olanını tercih edeceğim. Son soruya geleyim.

Sizce RTX 3060 Ti mi yoksa RTX 2080 Ti ekran kartını tercih etmeliyim?

Ekran kartlarından alınan vergi %kaç ki?

2080 Ti alma 3060 Ti al 2080 Ti alacak paran varsa 3080 alırdım ben sen RX 6800 XT'de tercih edebilirsin.

Hocam bende böyle düşünmüştüm ama garanti ve gümrük gibi şeyler girince devreye Türkiye daha mantıklı geldi...

Vallahi hiç bilmiyorum dostum. Aramızda bilen biri varsa cevaplayabilir mi?

Hocam genel olarak Avrupa'dan gelirse %18 geri kalan ülkelerden gelirse %20 vergi alınır. Eğer yakınınız oradan yanında getirirse vergi falan koymazlar ve çok ucuza gelir. Ama direk bir siteden alırsanız çektiğiniz zahmete değmez. Yakınınıza söyleyin getirebiliyorsa getirsin. Kargolama meselesini pek bilmiyorum.
Net 3060 Ti bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…