RAM 16 GB (DDR pek fark etmez sonuçta oyunda 2-7 arası FPS farklılığı oluyor.)
Genel olarak istediğim bu fakat PSU ya da anakart vs. hiçbir bilgim yok bilgisayar hakkında. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de parçaları yurt dışından almayı düşünüyorum, daha ucuza geliyor diye. Sizce doğru bir karar mı?
DDR fark etmez mi? AM4+ bir anakarta DDR4 RAM dışında nasıl takmayı nasıl düşünüyorsunuz merak ettim Yurtdışından almayı düşünüyorum derken kendiniz mi gideceksiniz yoksa Amazon, Ebay gibi yollarla mı getirteceksiniz? Siz en iyisi bütçe belirtin.
DDR fark etmez mi? AM4+ bir anakarta DDR4 RAM dışında nasıl takmayı nasıl düşünüyorsunuz merak ettim Yurtdışından almayı düşünüyorum derken kendiniz mi gideceksiniz yoksa Amazon, Ebay gibi yollarla mı getirteceksiniz? Siz en iyisi bütçe belirtin.
Dediğim gibi bilgisayar hakkında pek birşey bilmiyorum sistem toplamanızı o yüzden istedim. Amazondan almayı düşünüyorum bütçemde maksimum 4,5. Normalde işlemciyi i7 6700k ekran kartınıda GTX 1060 istiyodum fakat aşırı pahalı olduğu için AMD'ye yöneldim ve memnun kalacağımı düşünüyorum performansları aynı olduğu için hatta sanırsam AMD işlemcisi hem 6700k'dan daha ucuz hemde daha iyi performansı var. Sadece istediğim bi sistem toplayın anakart soğutucu PSU vs. elimde bi sistem olsun. Zaten zamanla upgrade yapacağım yavaş yavaş. Sadece elimde temiz şu an ki bütün oyunları kaldıracak bir sistem olsun.