Yurt Dışından RX570 Almak

Baran Boyraz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Erasmus projesi kapsamında Polonya'da eğitim görüyorum. Asus Radeon RX570 STRIX OC ekran kartı 780 Zloty, Türk lirası olarak da 1150 TL civarında ediyor. Buradan almak nasıl fikir ? Dönerken sorun yaşar mıyım havaalanında ? Fiyat bakımından çok uygun geldi bana.

ben tr den kıbrısa pc nin tüm parçalarını valize koyup getirdim sormadılar bile.Burada yurtdışı sayılıyor TR için.Sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ayrica Asus GeForce GTX 1060 Phoenix 3GB versiyonu da 929 zloty, 1400 Turk lirasi civarinda tutuyor. Ikisi arasinda kaldim. Almak mantikli olur mu bunlardan birisini ? Ve alacak olursam hangisi daha mantikli olur fiyatlari goz onunde bulundurursak ?
GTX 1060:
Asus GeForce GTX 1060 Phoenix 3GB GDDR5 (192 Bit) DVI-D, 2xHDMI, 2xDP, BOX (90YV0A64-M0NA00) w Morele.net

RX570
Karta graficzna ASUS Radeon RX570 STRIX OC 4096MB DDR5 dostępna od ręki
Ben olsam RX 570'i seçerdim. Yeni oyunlarda vRAM avantajıyla RX 570 üstünlük sağlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı