Yurt dışından Ryzen 5 5600x3D alınır mı?

Bütçe
12000
5800x3D'ye yakın bir performansı var bu kargo şu bu derken kaça geliyor toplam? 8-9 oluyorsa zaten 10 bine sıfır 5800x3D var. Bu durumda ikisi de mantıklı olmayabilir. İkinci el 5800x3D bakılabilir. Bir de hocam mevcut işlemciniz nedir? Ekran kartı değişimi yapsanız daha mantıklı olur gibi duruyor. İki işlemci de 1650 için çok çok fazla. İşlemci size bir şey sunmaz mevcut ekran kartınız ile mevcut işlemciniz çok çok kötü değilse.

5800x3D'ye yakın bir performansı var bu kargo şu bu derken kaça geliyor toplam? 8-9 oluyorsa zaten 10 bine sıfır 5800x3D var. Bu durumda ikisi de mantıklı olmayabilir. İkinci el 5800x3D bakılabilir. Bir de hocam mevcut işlemciniz nedir? Ekran kartı değişimi yapsanız daha mantıklı olur gibi duruyor. İki işlemci de 1650 için çok çok fazla. İşlemci size bir şey sunmaz mevcut ekran kartınız ile mevcut işlemciniz çok çok kötü değilse.

Ryzen 5 1600 mevcut işlemcim

acaba Ryzen 5 5600 alsam daha iyi ekran kartı şart olur mu

acaba Ryzen 5 5600 alsam daha iyi ekran kartı şart olur mu

Fps artışı gözle görülür olmaz ekran kartı değişmedikçe. Oyunlarda fark istiyorsanız ikisini de değiştirmeniz gerekli. O yüzden mantıklı ikinci el bakmak. Kart olarak 6600 - 6600 Xt, yanına sıfır 5600 bile alınabilir. Hatta şartları zorlarsanız sıfır 6600 + 5600 alınabilir. 9500 gibi bir fiyata. Ciddi fark olur. Şuradan bakabilirsiniz referans için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fps artışı gözle görülür olmaz ekran kartı değişmedikçe. Oyunlarda fark istiyorsanız ikisini de değiştirmeniz gerekli. O yüzden mantıklı ikinci el bakmak. Kart olarak 6600 - 6600 Xt, yanına sıfır 5600 bile alınabilir. Hatta şartları zorlarsanız sıfır 6600 + 5600 alınabilir. 9500 gibi bir fiyata. Ciddi fark olur. Şuradan bakabilirsiniz referans için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sanırım bir tane

RTX 2060 SUPER​

buldum uygun fiyata sizce iyi bir performans verir mi?

sanırım bir tane

RTX 2060 SUPER​

buldum uygun fiyata sizce iyi bir performans verir mi?

İkinci el 2060'ların çoğu mining çıkmasıdır. 6600 biraz daha güçlü ve güncel ayrıca. Bütçe sıkıntı değilse sıfır 6600 + 5600 senaryosunu da bir değerlendirin. İşlemciyi sıfır almak mantıklı özellikle fp açısından çok iyi 5600.

AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İkinci el 2060'ların çoğu mining çıkmasıdır. 6600 biraz daha güçlü ve güncel ayrıca. Bütçe sıkıntı değilse sıfır 6600 + 5600 senaryosunu da bir değerlendirin.

Sıfır yazıyordu ama baktığım siteden, yanına gidip incelesem nereden anlarım mining çıkması olduğunu? Fotoğraflarda e-İhsaliye falan da var ve fiyatı gerçekten ucuz

Sıfır yazıyordu ama baktığım siteden, yanına gidip incelesem nereden anlarım mining çıkması olduğunu? Fotoğraflarda e-İhsaliye falan da var ve fiyatı gerçekten ucuz

Nedir fiyat? 5 senelik kart 0 almak da mantıklı değil. Mining yapıldığını anlamak basit bir işlem değil, o konuda daha uzman arkadaşlara sormanız daha doğru olur. Ama biraz uğraştırır diye tahmin ediyorum. Ben olsam pek uğraşmazdım 2060S için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı