Yurt dışından S24 Ultra getirilirse Türkiye'de nasıl kullanılır?

emirhaNz1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar babam yurt dışında Polonya'da çalışıyor oradan S24 Ultra isteyeceğim, 1400 dolara denk geliyor 5600 zloty Polonya parasıyla yani babam bu telefonu getirebilir mi yurt dışından direkt oradan mağazadan alıp? Bir de Samsung da kayıt işi nasıl oluyor? IMEI attırma işi 30k ödememe gerek var mı yani?

IMEI atacaksan 35 ile başlayan Samsung cihazının IMEI'si lazım 2. IMEI keyfi

Nasıl yani anlamadım 35 ike başlayab Samsung cihazın IMEI'si lazım derken? Bu işlerde birazcık cahilim babam bana bu cihazı getirse ben şimdi bunu nasıl kullanabilirim?

Nasıl yani anlamadım 35 ike başlayab Samsung cihazın IMEI'si lazım derken? Bu işlerde birazcık cahilim babam bana bu cihazı getirse ben şimdi bunu nasıl kullanabilirim?
Hocam o konuyu bilmiyorum ama kayıt yaptiracsksan 35 ile başlayan eski Samsung cihazı gerekli 2. İmei ise herhangi bir telefonun imesini verirsen olur

Hocam o konuyu bilmiyorum ama kayıt yaptiracsksan 35 ile başlayan eski Samsung cihazı gerekli 2. IMEI ise herhangi bir telefonun imesini verirsen olur

Hocan şimdi benim çok çok eski bir Samsung galacy S3 minim var şimdi açtım arkasını IMEi35 diye gidiyor rakamlar 35 le başlıyor ben onun sayesinde S24 ultrayı kullanabilir miyim?

32K'yı verdikten sonramı kullanırken babamın üstüne olacak hat yoksa mesela kayıt ettirmeden 8 ay kullanılıyor ya o sırada kendi hattımı taksam kullanabilir miyim?

Evet 32 k yı verdikten sonra kullanacağın hat babanızın yani pasaport sahibinin üzerine olmalı bence Ultradan vazgeç Samsung S24 Plus alabilirsin olmadı 2.ellere bakarsın TR cihazlar olarak.

Tamam sorunsuz şekilde onu kullanabilirsiniz hocam

Peki bir şey duydum ben 1 yıl boyunca kullanılmayan telefonlar kapatılacak IMEI numaraları bloke koyulcak flan diye doğru mudur acaba? Benim S3 mini çünkü uzun yıllardır çekmecede duruyor bataryası yok SIM kartı yok sadece telefonun kendisi duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…