Yurt dışından S24 Ultra getirilirse Türkiye'de nasıl kullanılır?

emirhaNz1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar babam yurt dışında Polonya'da çalışıyor oradan S24 Ultra isteyeceğim, 1400 dolara denk geliyor 5600 zloty Polonya parasıyla yani babam bu telefonu getirebilir mi yurt dışından direkt oradan mağazadan alıp? Bir de Samsung da kayıt işi nasıl oluyor? IMEI attırma işi 30k ödememe gerek var mı yani?

IMEI'nin 3 ile başlamasi zorunlu değil. 3 ile baslarsa güncellemeleri otomatik alirsin. Eger 3 ile baslamaz ise güncellemeleri manuel olarak yuklemen gerekiyor.

S24 Ultra almayı düşünüyorum indi atılabiliyor mu tam bir bilgi bulamadım.

Alma kanka yurt dışı telefon işi sakata girdi bu kayıt işleri hep sıkıntı ben gittim Türkiye'den mediamarktan iPhone 15 aldım yurt dışı S24 Ultra yerine.

Elimde yurt dışı 14 promax var kayıtsız eğer olabiliyorsa S24 ile değiştirmeyi düşünmüştüm.

Yapma hocam öyle bir hata miss gibi 14 Pro Max'in var işte kullan ne güzel iOS

Hocam 180 + 180 olayı nasıl oluyor? Bir IMEI sadece 120 gün kullanılabiliyor bunu nasıl uzatabiliyoruz? Bir de IMEI kapandığı zaman önümüzdeki sene tekrar açılyor mu? Yoksa bir kere kapandığı zaman geçmiş olsun mu?

Hocam hala 35 IMEI ile başlayan bir telefon IMEI atılırsa kullanabiliyor muyuz devam ediyor mu elimde Galaxy S7 var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…