S Satashke Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 280 5 Nisan 2021 #11 Üstünde etiket olmazsa hiçbir sorun olmadan giriyor. Etiket olursa da kendi ürünüm diyerek geçiştirebilirsiniz. Ps5 getirdim 3 kere. Sorun olmadı hiç
Üstünde etiket olmazsa hiçbir sorun olmadan giriyor. Etiket olursa da kendi ürünüm diyerek geçiştirebilirsiniz. Ps5 getirdim 3 kere. Sorun olmadı hiç
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #12 Satashke dedi: Üstünde etiket olmazsa hiçbir sorun olmadan giriyor. Etiket olursa da kendi ürünüm diyerek geçiştirebilirsiniz. PS5 getirdim 3 kere. Sorun olmadı hiç Genişletmek için tıkla... Yurtdışında PS5 stokları var mı hocam nasıl getirdiniz 3 kere? Ben yok diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim eğer varsa aldıracağım hemen .
Satashke dedi: Üstünde etiket olmazsa hiçbir sorun olmadan giriyor. Etiket olursa da kendi ürünüm diyerek geçiştirebilirsiniz. PS5 getirdim 3 kere. Sorun olmadı hiç Genişletmek için tıkla... Yurtdışında PS5 stokları var mı hocam nasıl getirdiniz 3 kere? Ben yok diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim eğer varsa aldıracağım hemen .
S Satashke Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 280 6 Nisan 2021 #13 airsword19 dedi: Yurtdışında PS5 stokları var mı hocam nasıl getirdiniz 3 kere? Ben yok diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim eğer varsa aldıracağım hemen . Genişletmek için tıkla... Şu an yok sanırım ben önceden getirdim
airsword19 dedi: Yurtdışında PS5 stokları var mı hocam nasıl getirdiniz 3 kere? Ben yok diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim eğer varsa aldıracağım hemen . Genişletmek için tıkla... Şu an yok sanırım ben önceden getirdim