mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Merhaba daha önceden yine Çin'den alışveriş yapmıştım. 18 Nisan'da Çin'den çıkıp 22 Nisan'da Türkiye gümrüğe girmişti. Bu yeni siparişimde 30 Mayıs'ta Çin'den çıkmış fakat hala yok. Normal mi bu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Merhaba daha önceden yine Çin'den alışveriş yapmıştım. 18 Nisan'da Çin'den çıkıp 22 Nisan'da Türkiye gümrüğe girmişti. Bu yeni siparişimde 30 Mayıs'ta Çin'den çıkmış fakat hala yok. Normal mi bu?
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.247 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 PTT çok beceriksiz bir firmadır. Yurtdışı olması ile alakası var mı bilmem ama PTT'de kötü olduğundan süre uzar.
PTT çok beceriksiz bir firmadır. Yurtdışı olması ile alakası var mı bilmem ama PTT'de kötü olduğundan süre uzar.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 WolreaG dedi: PTT çok beceriksiz bir firmadır. Yurtdışı olması ile alakası var mı bilmem ama PTT'de kötü olduğundan süre uzar. Genişletmek için tıkla... PTT ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Acaba uçakta mi sorun var? Hala Türkiyeye inmemiş. @Hyperionx hocam Dhgateden almıştım normal mi sizde ne kadar sürmüştü? Şükürler olsun sonunda Türkiye gümrüğe girmiş. Kurye yürüyerek geldi herhalde. Son düzenleme: 20 Haziran 2024
WolreaG dedi: PTT çok beceriksiz bir firmadır. Yurtdışı olması ile alakası var mı bilmem ama PTT'de kötü olduğundan süre uzar. Genişletmek için tıkla... PTT ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Acaba uçakta mi sorun var? Hala Türkiyeye inmemiş. @Hyperionx hocam Dhgateden almıştım normal mi sizde ne kadar sürmüştü? Şükürler olsun sonunda Türkiye gümrüğe girmiş. Kurye yürüyerek geldi herhalde.