YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 22 Temmuz 2022 #1 Ablamın arkadaşı yurt dışında oradan SSD alıp getirse sıkıntı çıkar mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 22 Temmuz 2022 #2 Bir veya iki tane getirirse çıkmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 YeniYuzYeniKimlik dedi: Ablamın arkadaşı yurt dışında oradan SSD alıp getirse sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sayısına göre değişir, az ise çok sorun çıkmaz. Artı 0 Eksi
YeniYuzYeniKimlik dedi: Ablamın arkadaşı yurt dışında oradan SSD alıp getirse sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sayısına göre değişir, az ise çok sorun çıkmaz.
KS KS YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 22 Temmuz 2022 #4 Anladım hocam peki hangi marka önerirsiniz ? szoboszlaii dedi: Sayısına göre değişir, az ise çok sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Anladım hocam peki hangi marka önerirsiniz ? szoboszlaii dedi: Sayısına göre değişir, az ise çok sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla...
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #5 YeniYuzYeniKimlik dedi: Anladım hocam peki hangi marka önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Başta Samsung olmak üzere; Kingston, Corsair, bazı Adata modelleri, bazı Crucial, Gigabyte modelleri tercih edilebilir. WD, SanDisk ve Toshiba da fena değil. James Donkey tarzı ürünlere bulaşmayın. Kaç GB alacaksınız hocam? Artı 0 Eksi
YeniYuzYeniKimlik dedi: Anladım hocam peki hangi marka önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Başta Samsung olmak üzere; Kingston, Corsair, bazı Adata modelleri, bazı Crucial, Gigabyte modelleri tercih edilebilir. WD, SanDisk ve Toshiba da fena değil. James Donkey tarzı ürünlere bulaşmayın. Kaç GB alacaksınız hocam?
KS KS YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 22 Temmuz 2022 #6 480 veya 500 düşünüyorum. Artı 0 Eksi