Yurt dışından telefon alınır mı?

samodgftd

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, tanıdık birine yurt dışından telefon getirtmek istiyorum fakat bu alacağım telefonu da SIM kartsız kullanmak istiyorum. SIM kartsız kullanacağım için IMEI kayıta gerek yoktur diye düşünüyorum ama acaba IMEI numarası dışında herhangi bir vergilendirme, fiyatlandırma yapılıyor mu Türkiye'ye getirirken? Şimdiden teşekkürler.

Telefonu getirirken kutusundan çıkartıp, açık şekilde getirirse bir sorun olmayacaktır. Zaten sim kartsız kullanacaksanız imei kaydına da gerek yok.

Bakanlığın açıklamasına göre, bir kişi üç yıl içinde en fazla bir telefon getirilebiliyor. Kapalı kutularda sorun yaşayanları çok gördüm, kesin olsun diye açık olmasını söyledim.

Bakanlığın açıklamasına göre, bir kişi üç yıl içinde en fazla bir telefon getirilebiliyor. Kapalı kutularda sorun yaşayanları çok gördüm, kesin olsun diye açık olmasını söyledim.
Hocam yani kutusundan çıkarıp bavula attım diyelim, telefon cebimde fakat kutusu çantada bir sıkıntı çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…