Yurt dışından telefon getirirken kutusu açılmak zorunda mı?

Baalberith

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım benim için ABD'den dönüşünde 1 adet telefon getirecek, kimi yerlerde kutusu açılmış olsun diye okudum. Bu hurafe mi yoksa gerekli mi? AirPods için de 1 adet sınırı var mı?

Genelde monitör, vs bile getirirken gümrükte açık olması şartı oluyor. Ama valizine kutusu açılmamış ekran kartı falan koyup yurtdışından gelenler oluyordu. Yani sıfırmış gibi güvenlik bandı vs gibi şeylerin kapalı olmaması gerekli gibisinden bir durum olabilir de. Telefon konusu zaten biliyorsun Türkiye'nin vergi konusunda birinci önceliklerinden. Özellikle telefon olmasına dahi ilgilerini ekstra çekecektir duruma. Gerçi arkadaşınızda faturası da olacak. Belki o şekilde geçiyor olabilir. Ben de merak ettim bilen varsa bu olayı.

Arkadaşım benim için ABD'den dönüşünde 1 adet telefon getirecek, kimi yerlerde kutusu açılmış olsun diye okudum. Bu hurafe mi yoksa gerekli mi? AirPods için de 1 adet sınırı var mı?
Hocam toplu şekilde değilde faturasıyla beraber birtane şahsi kullanım için aldıgını gosterirse sorun cıkarcaklarını zanentmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı