T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 25 Temmuz 2021 #1 Yaklaşık 250 dolara newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun imei'sini kendim atacağım.
Yaklaşık 250 dolara newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun imei'sini kendim atacağım.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Modele bağlı.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 25 Temmuz 2021 #3 BenimadımYusuf dedi: Modele bağlı. Genişletmek için tıkla... Oneplus modeli.
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 25 Temmuz 2021 #4 Silinen üye dedi: Yaklaşık 250 dolara Newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun IMEI'sini kendim atacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim aç kapıyı Aras Kargo.
Silinen üye dedi: Yaklaşık 250 dolara Newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun IMEI'sini kendim atacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim aç kapıyı Aras Kargo.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 OnePlus'da tam modeli ne mesela 8 9. Silinen üye dedi: OnePlus modeli. Genişletmek için tıkla...
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.719 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2021 #6 Silinen üye dedi: Yaklaşık 250 dolara newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun imei'sini kendim atacağım. Genişletmek için tıkla... Yurt dısından telefon getirtemiyorsunuz, yanlıs hatırlamıyorsam gümrüge takılıyor kendiniz gidip alır ve ya bi tanıdıgınıza getirtebilirseniz anca.
Silinen üye dedi: Yaklaşık 250 dolara newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun imei'sini kendim atacağım. Genişletmek için tıkla... Yurt dısından telefon getirtemiyorsunuz, yanlıs hatırlamıyorsam gümrüge takılıyor kendiniz gidip alır ve ya bi tanıdıgınıza getirtebilirseniz anca.
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 25 Temmuz 2021 #7 Silinen üye dedi: Yaklaşık 250 dolara Newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun IMEI'sini kendim atacağım. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana hocam vergi adam yakalarsa vallahi tüm vergileri afedersiniz geçirir. Gümrüğe takılma riskide var. Eren abim paylaşmıştı eskiden bakın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Yaklaşık 250 dolara Newegg sitesinden telefon getirtsem ne kadar vergi öderim? Telefonun IMEI'sini kendim atacağım. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana hocam vergi adam yakalarsa vallahi tüm vergileri afedersiniz geçirir. Gümrüğe takılma riskide var. Eren abim paylaşmıştı eskiden bakın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et