Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 942 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Mesela ben Xiaomi cn veya India gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Mesela ben Xiaomi cn veya India gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Mİ10.hype dedi: Mesela ben Xiaomi cn veya India gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gümrük mevzuatına göre kargo ile yurt dışından telefon getirtilmesi yasak.
Mİ10.hype dedi: Mesela ben Xiaomi cn veya India gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gümrük mevzuatına göre kargo ile yurt dışından telefon getirtilmesi yasak.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.913 Çözümler 31 8 Haziran 2024 #3 Mİ10.hype dedi: Mesela ben Xiaomi cn veya India gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır veremezsiniz. Gümrüğe takılır.
Mİ10.hype dedi: Mesela ben Xiaomi cn veya India gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır veremezsiniz. Gümrüğe takılır.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Mİ10.hype dedi: Mesela ben Xiaomi cn veya ındia gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef Silver chariot requiem.
Mİ10.hype dedi: Mesela ben Xiaomi cn veya ındia gibi sitelerden sipariş verebilir miyim? Verebilirsem gelir mi? Gelirse gümrük vb şeylerde para alınır mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef Silver chariot requiem.
Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 942 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 gorko dedi: Maalesef Silver chariot requiem. Genişletmek için tıkla... Cevap için sağol valentine