Yurt Dışından Telefon Siparişi

omeryldz

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır giremiyordum foruma. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, biliyorum yurtdışından verilen telefon siparişler gümrükten geçmiyor (yani en azından ben öyle biliyorum.) ama geçen gün karşılaştığım şeyi göstermek ve sizin yorumlarınız almak istiyorum. Link bu; Original HTC One M7 4G LTE 801e european Andriod mobile phone sense 6.0 32GB 1.7GHz 4.7'' Unlocked Cell Phone Refurbished-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Aliexpressten HTC One M7 ilanı ilginç gördüğüm şey ise aşağıda;

techonpar 1.png
technop2.png

technop3.png

Görüldüğü üzere birkaç kişi Türkiye'den sipariş vermiş. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Uzun oldu biliyorum. Okuyup cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır giremiyordum foruma. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, biliyorum yurtdışından verilen telefon siparişler gümrükten geçmiyor (yani en azından ben öyle biliyorum.) ama geçen gün karşılaştığım şeyi göstermek ve sizin yorumlarınız almak istiyorum. Link bu; Original HTC One M7 4G LTE 801e european Andriod mobile phone sense 6.0 32GB 1.7GHz 4.7'' Unlocked Cell Phone Refurbished-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Aliexpressten HTC One M7 ilanı ilginç gördüğüm şey ise aşağıda;

Eki Görüntüle 150562 Eki Görüntüle 150563

Eki Görüntüle 150564

Görüldüğü üzere birkaç kişi Türkiye'den sipariş vermiş. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Uzun oldu biliyorum. Okuyup cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam ürün gümrükten geçmiyor değil. Yüksek bir ihtimalle gümrüğe takılıyor ve gümrük vergisi ödeniyor. Eğer bu riski yani aradaki farkı ödemeyi göze alırsanız ürün elinize bir şekilde ulaşacaktır. Fakat vergisi ne kadar olur, buradaki fiyatı geçer mi orayı bilemem.
Haa birde pasaport kaydı var.

Gümrük vergisi ötv kdv birde pasaport kaydı uğraşma derim en iyisi yurtdışına çıktığında alman mantıklı olur diğer türlü sizin için sıkıntı olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı