Yurt dışından ticari olmayan kargoda sıkıntı yaşanır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba araştırdım ve genelde e-ticaret sitelerinden alınan ürünler hakkında yazılmış verilen bilgiler o yüzden sormak istedim. Amerika'daki ailem bana kargo gönderse ne gibi sıkıntılar yaşarım? Yiyecek içecek, Xbox gibi konsol ya da laptop tablet vs gönderilebilir mi? Herhangi bir vergi uygulanır mı bu kargoya? Bu eşyaların kutusu açık/kutusuz olsa sorun ortadan kalkar mı? Bilenler detaylı bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana Hollanda'dan Logitech, garanti kapsamında fare gönderdi. Şimdi ikinci kere gönderecek çünkü yine bozuldu. Gümrük işlemleri için "şahsi kullanım amaçlı" gibi bir form doldurtmuşlardı (online olarak, mail ile gönderdim). Dün yine doldurdum. 2-3 gün işlemleri yapıldıktan sonra gümrüğü geçiyor. Bir de, ekstradan gümrük vergisi gibi bir şey çıkarsa da öderim gibi bir seçenek var. Geçen sefer farede bir vergi vs. çıkmamıştı. Ama arkadaşımın gönderdiği CD albümde çıkmıştı. O tüm gönderi masraflarını ödese bile ufacık şey için para ödetmişlerdi.

Ben bu yorumu yeni yapmadım ki niye Salı günündeki yorumum şu an gelmiş göründü acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı