S Splendid Hectopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar, benim bir arkadaşım yurt dışına gidiyor. Şimdi, ben ona para versem, oradan bana bilgisayarı toplayıp getirse gümrükte sorun çıkar mı?
Arkadaşlar, benim bir arkadaşım yurt dışına gidiyor. Şimdi, ben ona para versem, oradan bana bilgisayarı toplayıp getirse gümrükte sorun çıkar mı?
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 14 Ocak 2021 #2 Splendid dedi: Arkadaşlar, benim bir arkadaşım yurt dışına gidiyor. Şimdi, ben ona para versem, oradan bana bilgisayarı toplayıp getirse gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey olmaz. Umarım getirtmişsinizdir, vergiler çok arttı çünkü şu anda.
Splendid dedi: Arkadaşlar, benim bir arkadaşım yurt dışına gidiyor. Şimdi, ben ona para versem, oradan bana bilgisayarı toplayıp getirse gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey olmaz. Umarım getirtmişsinizdir, vergiler çok arttı çünkü şu anda.