Yurt dışından ucuz ve kaliteli hosting önerisi

ImSTICK

Hectopat
Daha fazla  
Kendi adıma kayıtlı alan adım var. Hem VPN server hem de kendi sitemi barındırabileceğim yurt dışı bazlı ucuz ve kaliteli hizmet sağlayan servis sağlayıcısı önerilerinizi bekliyorum. Kimi site ilk ay 1 dolar 2 aydan itibaren 20 dolar gibi bir anda fiyat arttırıyor öyle olmazsa iyi olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Eğer yüksek işlem yapmicaksanız contabo öneririm ucuz ama vpslerinde CPUsu aşırı oversell.

OVH'deki VPS fiyatlar ugun fiyatlı bence, bakabilirsiniz.

Ovh'deki VPS fiyatlar ugun fiyatlı bence, bakabilirsiniz.

Gerçekten uygun fiyatlıymış özelliklere göre çok lag yapar mı ne diyorsunuz bazı VPS sağlayıcıları sağlıklı bir şekilde site bile açamıyor.

Eğer yüksek işlem yapmayacaksanız contabo öneririm ucuz ama VPS'lerinde CPU'su aşırı oversell.
Contabodan dön dön kaç hocam sorunlarını say say bitmez ama birkaçına göz atayım dersen Reddit'te "contabo issues megathread" benzeri bir sürü başlık görürsün.

Ovh'deki VPS fiyatlar ugun fiyatlı bence, bakabilirsiniz.
Ovh fiyat konusunda mükemmel kesinlikle tek geçerim. Ama DDoS konusunda acayip bir problemi var. Adamlara rakip firmalarından DDoS geliyor ve sorumluluğu sana bana yıkıyorlar. Eğer verilerimi sürekli yedeklerim diyorsanız ovh en mantıklı tercih.

Uzun süredir Hetzner kullanıyorum. Memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…