Memolii7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 21 Mayıs 2022 #1 Ayakkabı bakıyorum, Adidas'ın forum modelleri kafama yattı ama 1200 lira Türkiye'de. Sizce yurt dışından daha ucuza getirtebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Ayakkabı bakıyorum, Adidas'ın forum modelleri kafama yattı ama 1200 lira Türkiye'de. Sizce yurt dışından daha ucuza getirtebilir miyim?
Mujo Corhamzic Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 647 Çözümler 1 Yer Novipazar, Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #2 Hayır getiremezsin. Şu an ki kur ile gelirken birine aldırsan bile pek mümkün değil. Yurt dışından ithal, ihracat fazlası diye ürün satan bütün butik, mağaza gibi yerler %100 sahte oralardan da uzak dur.
Hayır getiremezsin. Şu an ki kur ile gelirken birine aldırsan bile pek mümkün değil. Yurt dışından ithal, ihracat fazlası diye ürün satan bütün butik, mağaza gibi yerler %100 sahte oralardan da uzak dur.
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 21 Mayıs 2022 #3 Memolii7 dedi: Ayakkabı bakıyorum, Adidas'ın forum modelleri kafama yattı ama 1200 lira Türkiye'de. Sizce yurt dışından daha ucuza getirtebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İmkansız uyguna alsan bile zaten vergiler halleder.
Memolii7 dedi: Ayakkabı bakıyorum, Adidas'ın forum modelleri kafama yattı ama 1200 lira Türkiye'de. Sizce yurt dışından daha ucuza getirtebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İmkansız uyguna alsan bile zaten vergiler halleder.
F farukzubu Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 Sportdirects.com a bakabilirsin