BedirhanGLR Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Almanya'da veya Fransa'dan Xbox Series S almak istiyorum. Amazon'dan vergiler dahil 400 Euro tutuyor. Sizce güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
Almanya'da veya Fransa'dan Xbox Series S almak istiyorum. Amazon'dan vergiler dahil 400 Euro tutuyor. Sizce güvenilir midir?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 6 Ocak 2021 #2 Amazon yüzde 100 güvenilirdir.
Hannoez Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Garanti olayını gözden çıkarırsanız alınabilir.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 6 Ocak 2021 #4 BedirhanGLR dedi: Almanya'da veya Fransa'dan Xbox Series S almak istiyorum. Amazon'dan vergiler dahil 400 Euro tutuyor. Sizce güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa 1-2 aya Türkiye'de dolar artmazsa o fiyatlara yaklaşabilir burada ve böylece TR garantili bir ürün almış olursunuz.
BedirhanGLR dedi: Almanya'da veya Fransa'dan Xbox Series S almak istiyorum. Amazon'dan vergiler dahil 400 Euro tutuyor. Sizce güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa 1-2 aya Türkiye'de dolar artmazsa o fiyatlara yaklaşabilir burada ve böylece TR garantili bir ürün almış olursunuz.
BedirhanGLR Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 Mr. Edri dedi: Aceleniz yoksa 1-2 aya Türkiye'de dolar artmazsa o fiyatlara yaklaşabilir burada ve böylece TR garantili bir ürün almış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum eğer fiyatlar beklediğim altında kalmazsa ozaman yurtdışından alcam
Mr. Edri dedi: Aceleniz yoksa 1-2 aya Türkiye'de dolar artmazsa o fiyatlara yaklaşabilir burada ve böylece TR garantili bir ürün almış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum eğer fiyatlar beklediğim altında kalmazsa ozaman yurtdışından alcam