ilhanmis Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Sistem Özellikleri ekran kartı: 1050 Ti. işlemci: Intel i3 10105F RAM: 16 GB. güç kaynağı: 600 watt. depolama: 1 TB HDD, 256 GB SSD. anakart: MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Ukrayna'ya gideceğiz pasaport ve kimlik yapmak için 1 ay olmayacağız. LGS maduru olduğumdan lise tercihleri yapacakken SMS gelecekmiş kod gibi bir şey. Biz yurt dışındayken bana Türkiye'den SMS gelebilir mi veya nasıl gelebilir? Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
Ukrayna'ya gideceğiz pasaport ve kimlik yapmak için 1 ay olmayacağız. LGS maduru olduğumdan lise tercihleri yapacakken SMS gelecekmiş kod gibi bir şey. Biz yurt dışındayken bana Türkiye'den SMS gelebilir mi veya nasıl gelebilir? Ne yapmam lazım?
Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Ben Turkcell kullanıyorum ve bana yurt dışında SMS geliyor.
xallen Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 63 17 Haziran 2023 #3 Kullanmış olduğunuz operatörlerin mobil uygulamalarının içerisinden yurtdışı ayarlarını aktif etmeyi unutmayın. Ve telefonunuzun ayarlarında varsa ''volte'' ayarı aktifleştirin
Kullanmış olduğunuz operatörlerin mobil uygulamalarının içerisinden yurtdışı ayarlarını aktif etmeyi unutmayın. Ve telefonunuzun ayarlarında varsa ''volte'' ayarı aktifleştirin