Yurt içi 13 Pro Max yurt dışı 14 Pro Max ile takas edilir mi?

Fleptix

Hectopat
Yer
Gaziantep
Merhaba,

Elimde 2024'ün 1. ayına kadar garantisi olan iPhone 13 Pro Max 128 GB cihaz bulunuyor.
Yurt dışı kaydı için hakkım bulunuyor.
Sıfır yurt dışı iPhone 14 Pro Max 256 GB'a yükseltebilirim, sizce mantıklı mıdır?

@çokdüşünenbiri Üstadım fikrinizi beyan edebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam bütçeniz el veriyorsa daha yeni daha bir ürün her zaman üst model için geçerli bu. Ama gerçek anlamda değer mi derseniz elinizdeki telefon da zaten olabilecek en üst düzey telefonlardan. 13 Pro Max ile bence en azından garanti bitene kadar devam edebilirsiniz. Sonrasında 15 serisine geçilebilir. Aradan 2 yıl geçince geçmeye daha değecek farklar oluşacaktır.

Şu an ek bir para ödemeden bunu gerçekleştirebilirim, 15 çıktığında arada maddi bir fark olacaktır.

Açıkçası böyle bir fırsatım var şuan. Ne dersiniz?
@çokdüşünenbiri

Ödeme olmayacaksa tabii ki değiştirin hocam daha iyisi sonuçta, hem de sıfır cihaz.

@CJack60 Beni tek düşündüren konu da bu zaten yoksa her halükarda geçiş mantıklı gibi. Ancak 3 yıl satamayacak olmak bir nebze düşündürmüyor değil. Sık telefon değiştiren biri değilim, iPhone satsam da tekrar iPhone alırım. Kararsızım...

128 gb ile takas etmeyin bence değmez kayıt için de ücret ödeyeceksiniz ben olsam 15 pro max i beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…