Yurt içi 13 Pro vs yurt dışı 15 Pro

@KİNGSEMİH hocam biz A3106 2 tane 15 pm aldık. 25'e de pil 78 tertemiz lacivert TR 13 sattık. Benim telefonuma 3 ay Apple Arcade hediyesi geldi. Devir sayısı falan da 1 gözüküyor daha 1 kere şarja taktım. Pil üretim mart 2024. sence bilgisayara bağlayıp programdan hala kontrol etmeme gerek var mıdır?

@KİNGSEMİH

Telefoncuya mı sattınız hocam aşırı düşük fiyata satmışsınız.

Hayırlı olsun hocam. Yine de 5dk'nızı alır 3U Tools yükleyip bakar mısınız tam emin olalım. Ya da direkt fotoğrafını buraya atın bizler bakalım 3U Tools'a bağladıktan sonra.

Hayırlı olsun hocam. Yine de 5dk'nızı alır 3U Tools yükleyip bakar mısınız tam emin olalım. Ya da direkt fotoğrafını buraya atın bizler bakalım 3U Tools'a bağladıktan sonra.

Hocam tamam bakarım da çok değişik bir şey yaşadım. Nedense X de aşağı doğru kaydırırken sanki eski telefonum 14 Pro'dan biraz daha kasıyor gibi geldi ama emin olamadım.

Hocam Apple sizce görebilir mi? Olmazsa yarın sabah desteğe yazayım test yapsınlar. Bilgisayara bağlamak çok istemiyorum da.

Apple'a X'te gezerken kastığını mı göstereceksin yoksa cihazda değişen olup olmadığını mı? Apple uzaktan cihaza test yapar ancak kontrol için yetkili servis baksın diyebilir. Ve uzaktan yapılan testler genelde sorun bulmaya yönelik cihaza Exper yapmak için değil. Gözünüzde biraz değeri azalınca o zaman bilgisayara bağlayın 3U Tools ile kontrol edin derim hocam

Yok hocam başlayacağım bilgisayara. Şüphelenmeye başladım çünkü şimdi SMS geldi cihazınız 3 ay içerisinde kapanacaktır diyor. Süre mi indi yoksa bu cihazı biri mi kullandı

Yok hocam galiba benim eski 14 proymuş. Bu cihazı görmemişler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…