K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.860 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #31 Mert1337 dedi: Yok hocam başlayacağım bilgisayara. Şüphelenmeye başladım çünkü şimdi SMS geldi cihazınız 3 ay içerisinde kapanacaktır diyor. Süre mi indi yoksa bu cihazı biri mi kullandı Yok hocam galiba benim eski 14 proymuş. Bu cihazı görmemişler. Genişletmek için tıkla... Sorgulayın hocam 3u Tools ile. Başka alternatifiniz yok öğrenmek için.
Mert1337 dedi: Yok hocam başlayacağım bilgisayara. Şüphelenmeye başladım çünkü şimdi SMS geldi cihazınız 3 ay içerisinde kapanacaktır diyor. Süre mi indi yoksa bu cihazı biri mi kullandı Yok hocam galiba benim eski 14 proymuş. Bu cihazı görmemişler. Genişletmek için tıkla... Sorgulayın hocam 3u Tools ile. Başka alternatifiniz yok öğrenmek için.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.775 Çözümler 10 7 Temmuz 2024 #32 KİNGSEMİH dedi: Sorgulayın hocam 3U Tools ile. Başka alternatifiniz yok öğrenmek için. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bağlayacağım. Buraya mı atayım sonuçları yeni konu mu açayım?
KİNGSEMİH dedi: Sorgulayın hocam 3U Tools ile. Başka alternatifiniz yok öğrenmek için. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bağlayacağım. Buraya mı atayım sonuçları yeni konu mu açayım?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.860 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #33 Mert1337 dedi: Evet hocam bağlayacağım. Buraya mı atayım sonuçları yeni konu mu açayım? Genişletmek için tıkla... Direkt atın ben bakayım hocam.
Mert1337 dedi: Evet hocam bağlayacağım. Buraya mı atayım sonuçları yeni konu mu açayım? Genişletmek için tıkla... Direkt atın ben bakayım hocam.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.775 Çözümler 10 7 Temmuz 2024 #34 KİNGSEMİH dedi: Direkt atın ben bakayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu bilgisayara bağlayınca dosya erişimine izin ver diyeyim mi yoksa gerek yok mu?
KİNGSEMİH dedi: Direkt atın ben bakayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu bilgisayara bağlayınca dosya erişimine izin ver diyeyim mi yoksa gerek yok mu?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.860 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #35 Mert1337 dedi: Hocam telefonu bilgisayara bağlayınca dosya erişimine izin ver diyeyim mi yoksa gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... İzin ver deyin hocam. 3u Tools güvenilir uygulama zaten demeniz lazım sağlıklı test için.
Mert1337 dedi: Hocam telefonu bilgisayara bağlayınca dosya erişimine izin ver diyeyim mi yoksa gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... İzin ver deyin hocam. 3u Tools güvenilir uygulama zaten demeniz lazım sağlıklı test için.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.775 Çözümler 10 7 Temmuz 2024 #36 KİNGSEMİH dedi: İzin ver deyin hocam. 3u Tools güvenilir uygulama zaten demeniz lazım sağlıklı test için. Genişletmek için tıkla... açtım hocam. Sonuçlar iyi mi? @KİNGSEMİH Dosya Ekleri iPhone 15 Pro Max_iDevice Verification Report_001858640E61001C.png 190,2 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 7 Temmuz 2024
KİNGSEMİH dedi: İzin ver deyin hocam. 3u Tools güvenilir uygulama zaten demeniz lazım sağlıklı test için. Genişletmek için tıkla... açtım hocam. Sonuçlar iyi mi? @KİNGSEMİH
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.860 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #37 Mert1337 dedi: Açtım hocam. Sonuçlar iyi mi? @KİNGSEMİH Genişletmek için tıkla... Gayet iyi rahat olabilirsiniz. Güle güle kullanın.
Mert1337 dedi: Açtım hocam. Sonuçlar iyi mi? @KİNGSEMİH Genişletmek için tıkla... Gayet iyi rahat olabilirsiniz. Güle güle kullanın.