M merrturhan Picopat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben yurtta kalıyorum. Dizi, fim izlerken resmen işkence çekiyorum. Küçük çaplı bir internet nasıl alırım? Hiç anlamam bu işlerden.
Merhaba arkadaşlar, ben yurtta kalıyorum. Dizi, fim izlerken resmen işkence çekiyorum. Küçük çaplı bir internet nasıl alırım? Hiç anlamam bu işlerden.
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 696 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #2 Superbox'tan başka çare yok.
M merrturhan Picopat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #3 erdalkömürcü dedi: Superbox'tan başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda kaç ping alırım?
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 696 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #4 merrturhan dedi: Oyunlarda kaç ping alırım? Genişletmek için tıkla... Pingi etkileyen çok faktör var. Bir de Superbox'ı hiç kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım.
merrturhan dedi: Oyunlarda kaç ping alırım? Genişletmek için tıkla... Pingi etkileyen çok faktör var. Bir de Superbox'ı hiç kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım.